Šta je novo?

Amiga na TV-u

Učlanjen(a)
12.11.2006
Poena
360
Slabo gledam TV, ali juce onako slucajno iz dosade zahvatim neku emisiju o zivotinjskom carstvu na lokalnoj SAT TV.Prodje nemih 5 minuta kada se iz pozadine iskoci poznati workbench eror prozor.Necete mi mozda verovati ali mi je bas bilo drago da vidim da jos koriste amigu.

SAT Tv? Koja je to tv? Cini mi se da je nemam na kablovskoj

Pa koristi se ona i dalje. RTV Pink jos neodustaje od nje.
:D

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    38 KB · Pregleda: 188
Gresis sinak mislim silno gresis :)
Nazalost Pink je odustao od amiga pre recimo dve tri godine.
Mada se i dalje koriste skale :)

Poslednja izmena:
Khm pa ako su odustali to je njihova greska.Kad amiga izleti na ekran bar lici na nesto nama retro opijenima ali kad windovs pljusne plavi ekran bas i nije zanimljivo.Hehe.
Inace sat-tv jedna od dve privatne tv stanice u Pozarevcu verovatno je zato nema na kablovskoj.

kad je Amiga zarila i palila imale su je, tada drzavne tv kuce, NS Plus i 3Kanal.

Upotrebljavali su je vise nego skromno. Secam se da je ona gitara iz Real 3d koriscena kao uvod za neku emisiju. Igrali su se sa tim genlocima u Shoder listi. U deluxe paintu su koristili ono 3d okretanje slova po z-osi u Love you live. Garant su imali i video toaster i ubacivali hleb u njega :D

kad je Amiga zarila i palila imale su je, tada drzavne tv kuce, NS Plus i 3Kanal.

Upotrebljavali su je vise nego skromno. Secam se da je ona gitara iz Real 3d koriscena kao uvod za neku emisiju. Igrali su se sa tim genlocima u Shoder listi. U deluxe paintu su koristili ono 3d okretanje slova po z-osi u Love you live. Garant su imali i video toaster i ubacivali hleb u njega :D

Toaster je NTSC...
Inache sam zaradjivao lebac sa 2 1200 i jednom 500 koja je samo drzala logo tv stanice i ne secam se koji genlock je bio (vrlo skroman)al sam sad sebi kupio
sirius 2 da se igram malo http://amiga.resource.cx/photos/sirius2,1...sa scalom i podsetim na stara vremena
Ono sto je bilo zapanjujuce da nisu pale ni jednom u roku od 10 meseci koliko sam radio tamo i to na teshkim temperaturama bez gashenja non stop....

Vrh Dno