Šta je novo?

Amiga 4000: Cybervision 64/3D – Problem sa instalacijom

amigastyle

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2005
Poena
309
Pre izvesnog vremena nabavio sa CVS 64/3D za moju A4000D. Kako mi je par nedelja pre toga crk’o 1084S, ova grafika mi je legal kao melem na ranu. No, ne lezi vraze. CVS nece da radi! Ubacim ga u Amigu, prikopcam monitor, a ono nista. Nema signala. Sad monitor je ispravan a ja nemam, kao sto sam pomenuo 1084S da proverim video signal, pa sumnjam ili je Amiga neispravana (iako je radila pre par nedelja), ili je Cybervision pokvaren, ili ja ne znam da ga instaliram, ili ne moze da se instalira bez dodatnog monitora na Amigi. Dakle, ako neko zna ili ima iskustva sa instaliranjem, pls, neka napise o tome recenicu ili dve. Napominjem da imam instalacioni disk sa drajverima.

koji proc imas u svojoj amigi.
ja znam da u moju 4000rku 030 nista nije moglo da se bode od periferija jer sve sto je proizvedeno je proizvedeno za 68040 ili 68060 procesor.

joj bre rpm-e nemoj da te neko cuje :D

elem, desi bre amigastyle :) jel imas ScanDoubler sa CV64/3D? Generalno treba prvo da instaliras Cgx paket, samo sto treba i prebaciti da se WB podize u CV modovima. Ja sam to davno uradio i sada se ne secam tacno kako ide :)

Povezi monitor na drugi izlaz (na scandoubler, to ti je ona plocica koja se kablicem povezuje na ostatak). Mozes da koristis i P96 drajvere, da bi sve to instalirao koristi TV.
Ja imam isto CV64/3D ali mi ne radi scandoubler.

Imamo isti problem :( i meni ne radi SD....

@milanbb tacno oprobano u ACZ-u ... znaci boli smo sve sto smo stigli i nista nije htelo da poleti. mozda je to bila samo varka kako bi smanjili cenu za otkup moje amige (4000/030) sto znaci ako nisam u pravu da jos treba da se jedim :).

@milanbb tacno oprobano u ACZ-u ... znaci boli smo sve sto smo stigli i nista nije htelo da poleti. mozda je to bila samo varka kako bi smanjili cenu za otkup moje amige (4000/030) sto znaci ako nisam u pravu da jos treba da se jedim :).

definitivno su te zaj***li. ništa neobično od njih...

Pazi ja sam 99% siguran da je tebi otisao Zorro riser ili Buster ili tako nesto. Ne mogu da se setim sta su sve u Amiga Fortu imali u A4K/030 ali sam siguran da je bio SCSI kontroler 4008 i OpalVision...

prvi korak je, uvek, da pogledas u 'early startup menu' dal je sve ok..
inace, trebalo bi da ta kartica radi i bez scandoubler-a.
ako ima neki problem mozda bi eventualno pomoglo da zamenis memoriju na njoj..

Nazad
Vrh Dno