Šta je novo?

America's army

GANDALF

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2000
Poena
619
Dolazim ti ja u obliznji cd klub pitam sta ima novo a on mi pokazuje plavi spisak na zidu;elem na spisku je ova igra, o cemu se radi, i da li je vredna iznajmljivanja?:)

Igra je multiplayer pa ako imas dobru vezu ka svetu ili negde mrezu svakako je uzmi .

Za igru kazu da ima nevidjenu realnost ali mana je sto je samo multiplayer.

Pa i nije neka mana, jer koliko sam video i ne treba ti odlicna veza. Cak sta vise ispadne da je mnogo bolji ping nego u CS-u, pa cak i za inostranstvo. Ima dosta info-a na netgames-u. Okacili ga i za download.Inace odatle sam ga skinuo. Nije mnogo, nekih 250 MB:cool:. Cini mi se da postavljaju i server, ali problem je za sada naravno CS. Izgleda da njegovu popularnost, nece moci ko da skine u blizoj buducnosti.
Postoji i u Crnoj G. server, tacnije on je prvi na nasim prostorima.

Jel bi mogao da bacis ovde adresu servera koje znas , skinuo sam tih 250MB sa nvidiinog sajta i neznam dali je to isto sto se sad prodaje po CD klubovima , verzija i tako to ...

Ser_Zile je napisao(la):
Jel bi mogao da bacis ovde adresu servera koje znas , skinuo sam tih 250MB sa nvidiinog sajta i neznam dali je to isto sto se sad prodaje po CD klubovima , verzija i tako to ...
Evo linka . Tu imas exe fajl i 2 patcha. Znaci proveri koju si verziju skinuo, pise ti u toku igre, i skini potreban patch. Nema potrebe da sve opet skidas....

Bas sam juce bio tamo i vidim bice i server za AA , jedva cekam da opet nakockam racun za telefon a i cale isto :D

Nazad
Vrh Dno