Šta je novo?

America's Army 3

Mau53r

Slavan
Učlanjen(a)
25.09.2007
Poena
320
Ove godine izlazi America's Army 3. Već je napravljen novi web sajt www.aa3.americasarmy.com gdje se mogu pratiti najnovije informacije vezane za ovu igru. Igru pokreće Unreal Engine 3, i igra će i dalje ostati vjerna svome jedinstvenom taktičkom i timskom gameplayu sa što više realizma kako su to AA igrači i navikli.

www.aa3.americasarmy.com

mene ovo podseca na cs...mislim na kretanje...inace graficki nista posebno

ja sam probao da igram predhodni deo grafika je ocajna bila a po snimcima sa YT-a nista posebno a o toliko pricanom realizmu nisam video ni r nikako nisam uspeo da igram preko neta....ne verujem da ce ovo biti nesto bolje...

AA jeste dosta realna igra i nista nije losija od CS-a i ostalih tog tipa ... problem u njoj kao i u slicnim je SPAWN time ... roknu te, cekas da se sve zavrsi pa opet ... sto je meni poprilicno netolerantno ...

S obzirom na broj cheatova u igrama .... ko moze da kaze da li se realno skinut ili je neki wallhack ??

u BF2 recimo ... sa 80 - 90 % mozes da zakljucis ko vara a ko ne ... dok ovde ...tesko ...

America's Army 3 bit će dostupna za download sa službene web stranice (http://www.aa3.americasarmy.com) 17. juna 2009. godine.

AA 3.0 Release teaser
[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/M2_DNVBNf7Q&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/M2_DNVBNf7Q&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ако може да се прогута америчка попаганда, заклетве маринаца и тако та ср. и није било толико лоше, релативно реално пушкарање, посебно снајпери. Можда нешто и буде од 3ке.

заклетве маринаца и тако та ср.

?! :d

Igra je "recruiting tool" američke vojske (Army) a marinci (Marine) su poseban rod oružanih snaga.

A kako da ne bude "patriotske (RTS :D ) propagande" kad im je cilj da ulove američku sirotinju tako što će 18godišnjacima predstaviti ratovanje kao sterilno, takmičarsko i ideološki superiorno (uvek igraš sa američkim vojnicima, bez obzira koju stranu izabereš) okruženje. Zauzvrat neki od njih će, ukoliko prežive "policijske" dužnosti širom sveta za koje ostale jajarske zemlje baš zabole, dobiti fakultetsko obrazovanje i šansu da poprave kvalitet života.

Za "non US residents" je igra ipak najbolji free online FPS.

Igra je težak BS upravo zbog te propagande. Bolje kanter ili čak Combat arms da igrate, ako baš hoćete besplatnu igru.

Pa prethodnu verziju igram vec godinama i daleko je bolja od te dvije arkade koje spominjes.

AA 3.0 sam već probao i poklonici realizma će biti prilično zadovoljni. Igra je mnogo sporija, nema skakanja itd. Gameplay dosta podsjeća na GRAW 2.

Најгоре је што је та иритантна заклетва, мото, или шта већ била на сваком учитавању мапе. Мени је била чак и готивна једна мапа, прелазак моста, где су снајпери долазили до изражаја.

Далеко је он од најбољег бесплатног пуцања... ево нпр. екстел је бољи.

// РТС има патриотску пропаганду? Само у неком паралелном универзуму :).

RTS nikad nije imao tako nešto:D
Kod njih je patriotski jedino moglo "patriotski":D

Мени је била чак и готивна једна мапа, прелазак моста

:d

Vidi se, baš si je dugo igrao... noob (harvest :smoke:) mapa.

// РТС има патриотску пропаганду? Само у неком паралелном универзуму :).

?!? Ako je ono 13 broj godina prilikom registrovanja... ok, ne bih više o PTCu ! :trust:

Jel uspeo neko da pokrene ovo djubre? Vidim, zale se ljudi masovno, na pucanje pri startovanju, ako nije pri startovanju, onda pri kreiranju lika, ako nije pri kreiranju lika, onda prilikom treninga......

Meni igra nece ni da se startuje (probao pod WinXP, Win7)... Bem im

Any solution?

Sacekaj nekoliko dana da je malo ispacuju i bice OK.
Ja igram jos od verzije 1.20 i uvek je bio neki problem pri izlasku nove verzije, ali i uvek ga relativno brzo srede.
Jel si igru skinuo preko steam-a ili preko aa3 deployment klienta?
Steam pravi probleme, mnogo je bolje da skines i instaliras preko aa3 deployment klienta (ako te ne mrzi da ponovo skidas 4GB).

Sacekaj nekoliko dana da je malo ispacuju i bice OK.
Ja igram jos od verzije 1.20 i uvek je bio neki problem pri izlasku nove verzije, ali i uvek ga relativno brzo srede.
Jel si igru skinuo preko steam-a ili preko aa3 deployment klienta?
Steam pravi probleme, mnogo je bolje da skines i instaliras preko aa3 deployment klienta (ako te ne mrzi da ponovo skidas 4GB).

Preko STEAM-a, jer, koliko sam uspeo da se informisem preko njihovih foruma, AA3 deployment = beta/alpha, a Steam = retail/live, no nebitno... sacekacu da Topalovici oprave sto su pokvarili :)))

Da li je mozda neko uspeo da odigra normalno jednu partiju? Ja se logujem, ako imam srece repetiram pusku i ako sam stvarno srecan opalim. Posle toga se zabaguje ekran i vrati me u login screen. Inace odigrao sam treninge i igrica deluje super. Samo jos da rese ove probleme sa serverima i ostalim glupostima.

Prvo treba mi 5 pokušaja u proseku da se priključim na neki server,ako mi uopšte izbaci listu,kada uspem sleduje zaglavljivanje u mestu,oružje koje neće da puca(nije zaglavljeno),pri promeni oružja i novo i staro su u ruci ili alternativa:eek:ba nestaju(a pucaju)....

Previše bagova,treba sačekati da je ispatchuju par puta.

Ja sam konacno sinoc malo igrao, i konektuje se regualarno bez problema ali sam utisak igre je dosta "bagovit", odnosno dosta stucak i zna da pravi cudne probleme tj. s vremena na vreme ne reaguje na komande itd. Vidim da spremaju jos jedan patch pa ce da vidimo kako ce da bude posle istog.

Poslednja izmena:
Ljudi ,igru skinite preko steam-a i update-uje je preko istog sa najnovijim patch-om.
Zatim idite na http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=300051 i pratite uputstva u tom topic-u. Tu se nalaze resenja za sve vece probleme.
Ja sam juce odigrao fenomenalnih 2 sata na Ranch-u i mogu reci da je gameplay i ukupan osecaj zaista izuzetan KADA igra radi kako su je zamislili! Vec ima preko 130 servera i kao privremeno resenje AA3 tim je svim novoregistrovanim igracima "upisao" vecinu obaveznih treninga kao polozene da bi se smanjila opterecenost authorization server-a koji su i bili glavni razlog loseg starta igre.Naime doticni serveri su u non-stop kontaktu sa klijentom i zbog velike navale igraca sirom sveta i pokusaja istih da "odrade" treninge u prva tri dana nakon izlaska igre,auth. server-i su radili izuzetno otezano (ili bolje reci nisu ni radili :)). "Simptomi" su bili:
smrzavanje igre pri login sekvenci,smrzavanje u trening misijama,treninzi iako uspesno odradjeni nisu registrovani kao takvi ni nakon ponavljanja postupka,igra u multiplayer modu je kocila non-stop i lag je bio nesnosljiv cak i na Euro server-ima itd.

Sve se ovo sada polako resava od strane AA3 tima i sa novim patch-om auth. server-i nisu vise u toliko "bliskom" kontaktu sa klijentom.Takodje,zbog toga sto su treninzi automatski upisani kao odradjeni(barem za sada),mole se igraci da ne pokusavaju da odrade treninge jer time bespotrebno opterecuju sistem autorizacije.

Nadam se da ce vam ovaj post pomoci da zaigrate ovu igru koja ima izuzetan potencijal.

PS Sa QC Phenom-om na 3.1Ghz ,4GB rama,3870 radeon-om i 1Mb/128Kb konekcijom igra je juce radila extra tecno na Ranch mapi sa ~25 igraca.Ping je bio oko 30ms,frame rate je bio izmedju 30 i 60 fps,u zavisnosti od akcije.OS je Win XP SP3,podesavanja u igri su kombinacija high/med. sa forsiranim AF pri rezoluciji 1440x900. Igra ne podrzava Anti Alias. kako treba za sada jer se gubi HUD(bug vezan za implementaciju UE3 engine-a u AA3)-ovo vazi i za NV i za ATi.Ati HD 3/4 serija se takodje moze ,nasuprot nekim tvrdnjama, "naterati" da radi u AA modu ali bez HUD-a nema smisla igrati.

Poslednja izmena:
Izasao je i drugi patch za igru.Popravljeni su brojni uoceni problemi.Patch je tezak oko 110MB.Ja sam ga skinuo preko steam-a i odigrao sinoc 2 sata ,skoro bez ikakvih problema(osim povremenog lag-a). Da ponovim jos jednom,gameplay je fantastican kada igru uspete da podesite u skladu sa mogucnostima racunara ;).lzgleda da su malo i poboljsali neke gaficke aspekte posto mi Brdge mapa nikad nije toliko dobro izgledala :).

Posto vidim da je interesovanje za igru malo :),evo da okacim neke screen-ove od sinoc sa mape Alley:

Prilozi

• ScreenShot00000.jpg
    ScreenShot00000.jpg
    226.7 KB · Pregleda: 81
  • ScreenShot00001.jpg
    ScreenShot00001.jpg
    394 KB · Pregleda: 89
  • ScreenShot00002.jpg
    ScreenShot00002.jpg
    435.7 KB · Pregleda: 93
  • ScreenShot00003.jpg
    ScreenShot00003.jpg
    310.8 KB · Pregleda: 84
  • ScreenShot00004.jpg
    ScreenShot00004.jpg
    319.6 KB · Pregleda: 84
Poslednja izmena:
Ja sam isto skinuo odavde
AA3 Deploy Clienta,
i igra puca stalno ... ne moze se uci u server ... a mislio sam da joj dam sansu ...

Pitanje ? Moze li uopste online bez treninga ?

Treninzi su trenutno "ukinuti" od strane developera tako da slobodno mozes da igras na bilo kom serveru online, samo skini poslednji patch.
Inace gameplay je solidan, jedino sto me nervira je sto mi se sa vremena na vreme desava da se igra zaglupi, kao npr.: ne mogu da pucam ili da se krecem do sledece runde i slicno. Mada ovo nije nista novo ni za prethodne verzije AA.

Nazad
Vrh Dno