Šta je novo?

American College of Digital Technology

Malo trulo, to isto da polazis vozacki u Srbiji a vozacka je vazeca za Austaliju?? Volan na suproton strani i dosta razlicitih pravila.

Da ali vozac u srbiji kosta 300€ mesecno, a u ... bar 3000 cega god

Ja kolko sam ukapirao,ovo je "studiranje na daljinu".Ima par stvari koje me zanimaju: Jel zna neko koliko je takvo studiranje kvalitetno ? I sta ovi nasi smatraju pod "3d studio max osnove",i "maya osnove"...i sl...sve neke osnove.Diploma mi nista ne znaci ako nisam nista naucio vise od osnova 3d modelovanja...I jos nesto.Kako to primaju bez prijemnog ispita ? Nesto mi tu mirise cudno...

Ne da miriše čudno, nego smrdi sve do BG-a (od Požarevca, ul. Bratstva Jedinstva :) )

Poslednja izmena:
Nema sta da smrdi zbog prijemnog,pa ti placas sam sebi skolovanje,i sto bi testirali znanje koje tek treba da steknesh + time bi odbili jedan deo ljudi.Evo sad citam u novostima sistem administrator se pojavljuje kao srednjoskolski smer znaci priznace ga kao zanimanje,a u koledzu sistem inzinnjera svrstavaju u visu strucnu spremu,ima i dipl.sistem admin-visoka stucna sprema.

Smrdi tu više stvari, al ne bih sad da ulazim u raspravu o tome (nije vredno utrošenog vremena).

Mene samo zanima kako misle da se odradi za Computer network Administrator (barem) dva ispita - Instalacija mreža i Održavanje mreža - PRIMJENA?

Kako će to da se odradi na daljinu? Mora da će studenti dobijati neki bijesan hw za teleportaciju...

Pozdrav.

Ja sam iz Pozarevca i verujte mi da tu smrdi dosta toga....

Pisite ljudi sta smrdi, ako cete registrujte se s novim nickovima.

"Interesantno je bilo to da je on profesionalac i da mu stize od svuda automatski ako neko na Netu spomene Fakultet"

:D

Smrsajte 10kg za 10 dana uz TurboPascal++ :)

a usput postanite i svetski prvak u kung fuu :)

Nisam ja znao o čemu se tačno radi, al' ne treba čovek da bude Stevie Wonder da bi video šta se događa. ,) Teleshop diplome su roba koja se, na ovim prostorima, jako dobro prodaje.:-devil-:

@NSX
I šta si na kraju odlučio, hoćeš li da se upisuješ? :d

Vrh Dno