Šta je novo?

AMD64 3000 + Asus K8V-X + WD 120SATA

ricardo

Slavan
Učlanjen(a)
21.04.2004
Poena
319
Jedno pitanje i jedan problem.
:D
Lokalizovao sam problem ali bih ipak da pitam, mozda nije to , ko zna... ,)
Daklem, komp je sledeci:AMD 64 3000Wini, ASUS K8V-X plocha,WD120SATA,R9600Pro, mem nije toliko bitna zato shto sam menjao sve koje sam imao, znaci i NCP i Kingston VR PC4000 i Kingston HiperX pc4300. Sistem na WD80BB-PATA disku podizem bez problema i to radi,ali na pomenutom SATA dodje do dela za ucitanvanje VIASRAID fajla i tu se zakuca, menjao sam i flopije i CD uredjaje i opet nece.Napajanje je 380W u FoxConn kucishtu, mada sam i njega menjao, tako da nije ni do njega.
Da li je ono shto ja mislim a to da jednostavno nije kompatibilna plocha i HDD ili postoji josh neshto shto nisam probao.
Poz...

Ajmo prijatelji, da li neko ima predlog ili reshenje.
Uzgred nemam trenutno ni jedan drugi SATA HDD tako da sam osudjen na WD-a.

ricardo je napisao(la):
Ajmo prijatelji, da li neko ima predlog ili reshenje.
Uzgred nemam trenutno ni jedan drugi SATA HDD tako da sam osudjen na WD-a.

pa jel si probao da reinstalishesh windows? a mozda ima neka caka u biosu za taj sata, ja ne znam nisam isprobavao sata diskove. A jel si probao neki drugi sata disk?

Ma poenta je shto mi je ostao samo taj WD SATA disk, a hocu da instaliram win na njega.
Kao shto sam napomenuo gore na obichnim HDD-ovima radi komp ok ali na tom WD-u nece i to mu je.
Chachkao sam i bios milion puta, nije mi prva makina sa sata diskom ali ovaj nece, mada mi je ovo prva sam kt800 chipsetom.
Daklem nVidia je zakon, radi i kraj.....
Nishta, 'fala jos jednom na pomoci, ipak cu da stavim pata disk i kraj....ili mi naleti neki drugi sata model...
Pozz...

Vrh Dno