Šta je novo?

amd x2 s939

daredevil

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2002
Poena
619
da li ima negde u bgd-u da se kupi dualcore amd za socket 939?
hvala

Srecno, ja sam ga trazio pre jedno mesec dana, i dobio ponude od 170e minimum 🙂

Poslednja izmena:
Pa nudili su mi ovde na forumu... ostavi oglas u "Kupujem" sekciji pa ce te vec neko iscimati ako imaju... ne secam se ko mi je konkretno nudio...

Poslednja izmena:
Meni je JoKa sa Bencha izbunario jedan 4200+ pre dve nedelje, cena je bila nesto preko 170 eura. Resi to sto pre, izgleda da su definitivno prestali da se proizvode.

Pogledaj kod PiN-a mislim da ima jos nekoliko 3800+ 939

CPU Athlon 64 X2 3800+ Box 2.0 GHz, L2 512kb x 2 + L1 128kb + 128kb, socket 939 [36] - 102€
CPU Athlon 64 X2 4200+ Box 2.2 GHz, L2 512kb x 2 + L1 128kb + 128kb, socket 939 [36] - 137€

ima doduse malih nejasnoca u cenovniku...

kazem ti da ima nejasnoca u cenovniku... javicu u ponedeljak kakvo je stanje

Nema tih procesora u PIN-u niti ce ih biti (proverena informacija)...

Jap, pogresno su u cenovniku naveli, u pitanju su AM2 procesori...

Znači ni meni ne gine promena ploče ranije nego što sam planirao... 🙁

ko bi rekao, da ce s939 tako brzo da knori!

Ma djubrad, namerno su povukli s939 procesore da bi te naterali da pazarish AM2 ako hocesh upgrade...

Ili im se samo ne isplati da proizvode 'starije' 939 procesore umesto AM2 ?

Ja nekako mislim da su nastavili da proizvode 939 platformu, ne bi im se na kraju isplatilo da prave AM2, poshto bi ga kupovalo jako malo ljudi 🙂 Ovako, ako recimo imash A64 3000+ (Venice) i hocesh upgrade na DC, jedina opcija ti je AM2. I josh te usput nateraju da kupish novu plocu i novu memoriju koje inace ne bi kupovao 😉

Poslednja izmena:
A ti ih zezni pa kupi c2d 😉

Odlicna ideja, samo cekam Bearlake i DDR3 :d

Poslednja izmena:
Ma jasno mi je zbog čega je to tako, ali moram priznati da sam malo ozlojeđen 🙁
Na svakoj od prethodne dve ploče (Socket 7 i Socket A) sam promenio po tri procesora, a sada sam primoran da menjam ploču koja je još uvek sasvim upotrebljiva zato što nemam alternativu.

Ja sam zato iz usa dovukao ovog opteronceta, jer mi se nije menjala memorija... a inace mislim da mi je kupovina s939 bila jedan od vecih promasaja...

Sve o tome zasto je AMD uradio prelazak na ddr2 tako kako je uradio je mnogo puta prevrnuto na forumu, thread ide u offtopic...

Nazad
Vrh Dno