Šta je novo?

amd v.s i5 gaming rew

ZNAM,najvise me interesovalo kakvi su u odnosu na i5 U igrama(posto nisu u istoj klasi) pa sam zato mozda stavio "pogresan"naslov(svako moze da vidi koji ga procesor interesuje i da protumaci naslov kako zeli:)) ja sam video otprilike ono sto sam vec znao kad je ista graficka kartica na testu a razlicite platforme , uglavnom kupujem jednog od ovih procesora,a mozda i nekom drugom pomogne prilikom kupovine:) :wave:

ZNAM,najvise me interesovalo kakvi su u odnosu na i5 U igrama(posto nisu u istoj klasi) pa sam zato mozda stavio "pogresan"naslov(svako moze da vidi koji ga procesor interesuje i da protumaci naslov kako zeli:)) ja sam video otprilike ono sto sam vec znao kad je ista graficka kartica na testu a razlicite platforme , uglavnom kupujem jednog od ovih procesora,a mozda i nekom drugom pomogne prilikom kupovine:) :wave:

ja sam uzeo core i5 750 i presrecan sam...

trebao si naci gde su i amd-ovi najbolji procesori,a ne ovi athlon2

pa,ako su i5 i 2-jezgreni i 3-jezgreni AMD procesori tu u igrama,sta mu rade onda phenom ii ?

Pa nista spec, ionako je sve baceno na graficku :D

Pa nista spec, ionako je sve baceno na graficku :D

Bas tako, samo je realnost da ce Quad cpu u buducim naslovima imati svoje mesto i realno nesto bolje performanse u odnosu na dulace. Ta prica se fura od kad se pojavio Q6600 ali tek sada ima smisla, mada graficka karta je ipak ta koja ce presuditi u gaming performansama :)

Quadovi se priblizavaju ceni od 100-120e tako da je kupovina dula cpu sama po sebi besmislena, dati 120e za Quad je dobra investicija ali do pre godinu dana nije bilo tako i nikako nije bilo isplativo placati Quad 250-300e a pritom nijedna igra nije koristila prednosti Quad cpu-a.

Sve je to cista istina ali nema veze sa temom.
Ustvari, ja i ne znam sta je ovde tema jer su naslov i prvi post besmisleni.

Nema veze kada je tema ne definisan barem malo da caskamo, onako uopsteno:p

Nazad
Vrh Dno