Šta je novo?

AMD Sempron LE-1150 2.0GHz 256KB Klok :)

gordije

Slavan
Učlanjen(a)
10.10.2007
Poena
319
Sklopio sam komp za zezanje ili da se igram sa klokovanjem AMD Sempron LE-1150 2.0GHz 256KB a ploca je GA-M61PME-S2P i memorija Ncp 1gb ddr2 667.....Ako je neko kloknuo ovog Semprona pisite...:) :):p

Pa sta ce da ga klokujes kad vec i ovako razvaljuje kako radi;)

pff, ja sam imao semprona 1100 na ploči sa treće konfguracije, i nisam uspeo dalje od 2.1 ni sa dizanjem napona na ludački nivo (1.4V), ali sam čuo da su ga ljudi sa 690 čipsetovima terali na 2.8-2.9... spusti HT množilac za jedan, digni napon na 1.35V (ako već nije tu) i diži frekvenciju HT-a...

pff, ja sam imao semprona 1100 na ploči sa treće konfguracije, i nisam uspeo dalje od 2.1 ni sa dizanjem napona na ludački nivo (1.4V), ali sam čuo da su ga ljudi sa 690 čipsetovima terali na 2.8-2.9... spusti HT množilac za jedan, digni napon na 1.35V (ako već nije tu) i diži frekvenciju HT-a...

kod mene radi na 264 * 9.5. ht 3 memorija spustena na 667 stabilan ploca m52ls3p stabilan sve preko je nestabilno na def naponu 1.296

evo mog igranja od letos sa tim procesorom, pogledajte napon i temperaturu (kuler je neki cheap titan od 500 kinti), nemam screen sa 2.1ghz, ali tražim neku AM2 ploču za njega da ga udomim, treba mi neka download makina koja se malo greje :D

mislim da može 1-1.2ghz (a možda i više) sa ovim naponom, kada je napon 1V, savršeno je stabilan na defu, temperature su za 1C više nego sa 0.8V i upola manjom frekvencijom... ploča je J&W RS780UVD 128+

Poslednja izmena:

mozda i nije neki klok, ali je sigurno napon impozantan... (btw, sa ovom novom plocom (tnx to nikola87) ide i na 2.6ghz, dalje nisam pokusavao)

izgleda da je temperaturni senzor na procesoru zaglavljen :S

makina je tiha ko smrt, zapanjen sam...

ja ga danas uzeo polovnog,sa plocom biostar gf 7025 am2 se,i integrisanm grafickom,1giga rama
odusevljen sam
procesor je mnogo mocan
prvo sam se bojao zbog malog kesa,ali prosto ne verujem kako leti!

i da ne zaboravim radi na oko 20 stepeni,ne mogu da verujem
prosao sam mnogo bolje nego sto sam mislio,a imam pitanje dali moze neka starija igrica da se igra sa ovom procesorom?

ja ga danas uzeo polovnog,sa plocom biostar gf 7025 am2 se,i integrisanm grafickom,1giga rama
odusevljen sam
procesor je mnogo mocan
prvo sam se bojao zbog malog kesa,ali prosto ne verujem kako leti!

greska u nazivu ploce,gf7050 m2

Vrh Dno