Šta je novo?

AMD Sempron 2800+ 1.6GHz vs AMD TBread 1700+

ZZ-Top

Slavan
Učlanjen(a)
22.01.2007
Poena
304
Potrebna pomoc moram da znam koji je procesor jaci, brzi i bolji?

Pa naravno Sempron. Athlon 1700+ je daleeeeeeeeeko ispod Semprona po performansama.

nije bas toliko gori, vidis da je covek rekao TBread, onda je verovatno u rangu Bartona (ako ima dobru plocu da to potera kako treba), ali je svejedno slabiji :)

Sempron svakako,bez obzira da li je Socket A ili Socket 754 ( 64-bitni ).
( ako je 2800+ koji radi na 1600MHz onda je u pitanju 64-bitni Socket 754 )

Nije 754s nego socketA i ja mislim da mu je dif 1.47 [mislim].To mi je ortak iz kraja i bas je zapeo da uzme semprona 32bita [ne mozes da objasnis coveku], mislim u svakom testu barton se igra sa njim:smoke:
Ajde ako ga neko ima neka baci neke scorove pa da uporedimo:type:

Potrebna pomoc moram da znam koji je procesor jaci, brzi i bolji?

Sempron svakako,bez obzira da li je Socket A ili Socket 754 ( 64-bitni ).
( ako je 2800+ koji radi na 1600MHz onda je u pitanju 64-bitni Socket 754 )

Nije 754s nego socketA i ja mislim da mu je dif 1.47 [mislim].To mi je ortak iz kraja i bas je zapeo da uzme semprona 32bita [ne mozes da objasnis coveku] ..

Ko sada ovde ima problem...user ZZ-Top ili user qOq :-devil-:

U svakom slucaju, saglasan sam sa @sasa022

Socket A Sempron 2800+ moze da bude sa Thoroughbred B (isto jezgro kao i 1700+) ili Thorton jezgrom (osakaceni Barton, sa pola kesha). U svakom slucaju radi na 2 GHz dok Athlon 1700+ radi na 1466 MHz. SVAKI Athlon 1700+ Thoroughbred B moze da se klokuje min na 2 Ghz na default voltazi, znaci moze da radi kao i Sempron 2800+ na defaultu. Oba mogu da se klokuju do otprilike 2.1 do 2.4 Ghz u zavisnosti od ploce, napajanja i memorije i hladjenja. Sempron 2800+ sa Thorton jezgrom moze da se klokuje do oko 2.1 Ghz.
Oba su previse stara da bi se vise od ovoga diskutovalo o njima ovde.

sasa022 nismo se razumeli ja sam mu predlozio bartona umesto tog semprona.
pozz

Nazad
Vrh Dno