Šta je novo?

AMD Ryzen 2200g

gejming 1

Poštovan
Učlanjen(a)
11.08.2018
Poena
51
Imam stari PC koji je previse dotrajao i zeleo bi da se ponovim sa sledecom konfiguracijom:

Maticna A320

Procesor AMD Ryzen 2200g

Ram 8 gb

Koristio bi integrisanu graficku

Kompjuter mi najvise treba za Youtjub chrom, ali i za gejming najvise GTA 5 .
Zanima me dali bi ova konfiguracija mogla da pokrene GTA 5 na nekim srednje do niskim podesavanjima bez bagova i kocenja?

Budzet mi je limitovan i nasao sam ovu konfiguraciju + hard 1tb + kuciste napajanje za 290 eura na Kp.

Svaki savet je dobrodosao.....

Послато са SM-J510F уз помоћ Тапатока

Dva stapa ram obavezno (2*4gb). Uz to pozeljno ram naterati na 2933MHz. Tako gta 5 ce ici lagano na medium/high podesavanjima fhd 30-50 fps. Neki frizovi su moguci. Inace pogledaj koliko te kosta da sklopis slicnu masinu (u domacim radnjama i na kp) uz b350 maticnu (radi oc igpu; preporuka iz jeftinijih: msi b350 pro vdh, b350 pc mate) i 240-256gb ssd (samsung evo860 je nekih 60e)

Poslednja izmena:
ako ti cpu nije bas bas tezak krsh, zameni svoju postojecu grafiku za neku polovnu tipa ati 370/460/560, nvidia 960/1050

imas na KP gomile oglasa. potrazi nesto sa vazecom duzom domacom garancijom da ti ne uvale neki krsh :)

to ti je jeftinije i bolje verovatno - ako imas tipa 2x4gb ddr3 i neki bar pristojan stari cpu. e sad ako imas nesto bas bas staro onda druga prica

Nazad
Vrh Dno