Šta je novo?

amd reklame...

cookie

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2008
Poena
319
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600 & Cooler Master Hyper 212 Black
Matična ploča
MSI B650 Gaming Plus WiFi
RAM
Kingston Fury Beast 16GB DDR5-6000
GPU
Sapphire Radeon RX7600 Pulse
Storage
Silicon Power XS70 1TB
PSU
MSI MAG A750GL
Kućište
Antec NX410
Monitor
AOC 24G4X
Pristup internetu
  1. Optički internet
Jeste li videli AMD reklame za njihove quadove? E sad, zanemarite reklame i ono sto poručuju, muzika je baš catchy zar ne:guitar:
Šteta što je kratko...

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nq_XG411Lik&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nq_XG411Lik&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

----------------
Now playing: Duffy - Mercy
via FoxyTunes

Poslednja izmena:
svaki ciga...

Koja budalastina...

Pa za igranje i jedino sluzi :d

Pa ako porede sa ovim preskupim intelovim procesorima, definitivno su u pravu... Nije phenom sporiji toliko koliko su ovi skuplji (~5x).

PS.
Da me neko ne shvati pogresno, mislim na QX9xxx procesore koji kostaju oko hiljadu eura i znam da ima i jeftinijih ;)

Ovo mnogo jadno izgleda za reklamu. Jeste vi sigurni da je ov zvanicna reklama?! :)

Promotivni materijal. Ne prikazuje se na TVu ili tako nešto koliko ja znam. Valjda imaju i takve reklame.

Pa ako porede sa ovim preskupim intelovim procesorima, definitivno su u pravu... Nije phenom sporiji toliko koliko su ovi skuplji (~5x).

PS.
Da me neko ne shvati pogresno, mislim na QX9xxx procesore koji kostaju oko hiljadu eura i znam da ima i jeftinijih ;)

U poslednje vreme je Q6600 cak i jeftiniji od X4 9950... a ima 8mb L2 u odnosu na 2mb kolko ima X4 9950... a i po performansama su tu negde, kako u kom testu... Overall mala razlika... mogu samo da zamislim sta bi bilo da X4 ima 8mb L2 :D

Fakat je da je Intel bolji, ali i da vise kosta.... poent je da QX9xxx procesore ne treba porediti nisacim, jer to nijedna normalna osoba u srbiji ne bi kupila :D

A ovo nekako vise lici na reklamu koja se valja po internetu... sumnjam da bi AMD ovako nesto okacio na TV... kolko god vi Intelovci mislili da su AMD-ovci retardirani :D

Poslednja izmena:
Ovu reklamu je uradila devojka iz Duffa, ona sto stavlja zacine.

A ovo nekako vise lici na reklamu koja se valja po internetu... sumnjam da bi AMD ovako nesto okacio na TV... kolko god vi Intelovci mislili da su AMD-ovci retardirani :D

Taj rad. Tacno se vidi da je amater sklapao.

A mozda su oni stvarno platili za ovo? :)
Inace video grafika i montaza deluje profesionalno odradjeno.

Ma 100%, gwupi amd. To apple nikad ne bi uradio...

Koja beda od reklame. Tako se i KIA reklamira pored Lexusa...

Radjeno ko dupetom ali tera na razmišljanje mf***ing X4 45nm kada li će da izadje:trust:

mf***ing X4 45nm kada li će da izadje

Shangai jezgro bi trebalo da se pojavi sredinom oktobra, ali to su Opteroni, znaci samo serveri imaju privilegiju. Njabliža odrednica za 45nm Phenome je drugi kvartal 2009. Iskreno se nadam da neće zaista da im ubace pet brojeva u naziv. To će da bude skroz konfuzno. 'Dajte mi jedan Phenom X4 dvdesethiljadatristapedeset':trust:

----------------
Now playing: Chambao - Mi Primo Juan
via FoxyTunes

Nazad
Vrh Dno