Nego, mene muci dilema 720tica ili 810ka? Sta kupiti od ta 2 cpu-a???
710ka = 11.900 DIN PMPC
720tica BE = 13.900 DIN PMPC
Za pocetak nije lose, a sta ce biti dalje ne znamo!!! :d
Nizasta. Naj iskrenije.
Ja sedim 8h-9h za kompom svaki dan tako da malte-ne ne pipam kucni komp ali volem da imam.
![]()
Za početak je bezobrazno i nepojmivo a da li će ubrzo biti bolje, ostaje da se vidi.
Ovo je cena za nestrpljive ovce.
:wave:
Nizasta. Naj iskrenije.
Ja sedim 8h-9h za kompom svaki dan tako da malte-ne ne pipam kucni komp ali volem da imam.
![]()
Nisu vise toliko inferiorni u odnosu na Intel i nema razloga da cijene budu nize.
Bar za sada
X4 810 ima cijenu cini mi se kao E8400 ili E8500. U tom slucaju, uzeo bi X4 810![]()
post godine! zorz, ti si za mene od sad car.![]()
Ma jasno ali X4 i X3 nije isto.
Ja pričam za X3.
S' druge strane, Q6600 je prilično jeftin (ispod 130€) i opet mi se čini on bolja kupovina nego PII X4.![]()
Ma stvarno bre. Radim za kompom celog dana i kod kuce mi se uopste ne mili da sednem da radim bilo sta. Opusta me brckanje po kucistu i oko hardvera. Volim fine, odabrane i "jeftine" komponente :d:d:d.
Quad core pikiram jer je bliska buducnost bas u njima. Dual core ce se brzo pasti u drugi plan.
Uzecu tu 810ku ili 910ku (ako je bude na retail trzistu), mozda i 925cu. Kasnije cu promeniti plocu za AM3 i DDR3 memaru i tu je kraj (jos 1na laz sto se kraja tice).
***, cave ne jurim, uzoran sam calac i muz-devil-
, po kafana ne jurcam; pa moram u necemu naci oduska (racunarska oprema iliti komponente).
:smoke:
ovaj x3 je bolji za igre dosta jer ima više keša.
Deklarisani TDP mu je 125W.filipenko X4 940 trosi manje od 80W
Dobro, znam to, i?:trust:Deklarisani TDP mu je 125W.![]()
Filipenko je pretpostavljam mislio na 95W TDP (na toliko je deklarisan npr Q9550).Dobro, znam to, i?:trust:
@SuperStarr
Gde si video taj podatak za X3 i igre?
EDIT: evo malo da zagolica maštu, po ovome X3 dođe kao C2D 4x00 serije - http://en.expreview.com/2008/03/31/core-2-duo-e7300-vs-phenom-x3-8600-who-wins.html
Stari X3en.expreview čini mi se ali evo sad baš tražim i ne mogu da nađem ko za inat...
EDIT: evo malo da zagolica maštu, po ovome X3 dođe kao C2D 4x00 serije - http://en.expreview.com/2008/03/31/core-2-duo-e7300-vs-phenom-x3-8600-who-wins.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari