Šta je novo?

AMD-ovci pomagajte

probaj ovo

prvo smanji HT link na 200, posle ces ga povecati. drugo, smanji za sada memoriju na 333. trece, bez obzira sto je black edition, povecaj voltazu za nijansu. ne znam tu plocu, ali mislim da je deo problema do nje. Imas na OC bench forumu ovde link gde lik objasnjava odnos sve cetiri kategorije, klok cpu-a, multiplikator, fsb, memorija, HT

Ha,
pa treba malo citati,a ne odmah traziti na tacni gotovo uputstvo,
......ali svi to ponekad radimo,
javljam rezultate kasnije.........

Za Black edition postavi sve na default u BIOS-u i promenom množioca iz Win-a (brži način) ili iz BIOS-a ga ubrzavaš..Treba da radi na 3.1 GHz ili 3.2 GHz na default naponu (množioc 15x, odnosno 16x)..Javi šta si uradio..

Hmm, ono sto ja mogu da primetim, je da je napon za nijansu manji nego sto bi trebao da bude. Ne znam konkretno za tvoj model BE CPU-a, ali meni je default 1.35v. Ako je i tebi toliko onda je ovo poprilicno undervolt-ovanje u pitanju za default vrednosti. Slobnodno malo digni do 1.35v bar, mozda i malo vishe ~1.38v.

POZ:wave:

Kod mene radi na 15x200 na default naponu bez problema ostalo nisam dirao samo podigao mnozilac

Momci,pa nije vam neko dobro resenje 15x200.
Jeste da @3GHz lepo zvuci,lepo radi,prosto da prostije nemoze biti,ali.....
memorija tada u najboljem slucaju radi na @750.Meni to nevalja,mislim nikome ko ima @800

Vrh Dno