Moze na ovoj ploci da se izvuce clock sa tim procesorom,mozda cak i do 4.5ghz,ali za to trebas imati min vodeno 120m,120v ili neki jaci vazdusni.Koliko para planiras da das za hladjenje ?
Nema potrebe za OC procesora sa tom grafickom kartom, neces dobiti nista u igrama.
Ta ploca nema hladnjak na naponskoj tako da nije namenjena nekom velikom przenju.
Tu GT 630 taj proc tera na leru, imam isti i nemam potrebu za klokom
sve do nabavke neke jace graficke karte.
Brate trazio sam ti ss da nije nista ukljuceno da vidimo da li ima potreba za drugim hladnjakom a ti ukljucio lol.U svakom slucaju jedino sto moze iole malo da ti ogladi procesor je ovo : xigmatek ili cooler master.
U potpunosti se slazem.Nema potrebe za OC procesora sa tom grafickom kartom, neces dobiti nista u igrama.
Ta ploca nema hladnjak na naponskoj tako da nije namenjena nekom velikom przenju.
Tu GT 630 taj proc tera na leru, imam isti i nemam potrebu za klokom
sve do nabavke neke jace graficke karte.
Brate trazio sam ti ss da nije nista ukljuceno da vidimo da li ima potreba za drugim hladnjakom a ti ukljucio lol.U svakom slucaju jedino sto moze iole malo da ti ogladi procesor je ovo : xigmatek ili cooler master.
U potpunosti se slazem.
Razumem te ali trenutno imas r7 260x Powercolor na akciji u e**i-ju kosta 10 hiljada. Tu staru prodaj za 4-5 hiljada i dodaj jos 5-6 hiljada i imaces pravu stvar... ovako neces nista dobiti posto ti je za gejmin najbitnija graficka.
Znam kako jeKapiram teali ono, bio sam pre neki dan do emmi-ja, uzeo flešku i video tu PowerColor al ono, nemam kinte sad
Ko zna, možda bude u skorijoj budućnosti, ništa se ne zna.
P.S Ako me ne obore Englezi kao što me uvek obore, možda Mozzart izvuče stvar![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari