Šta je novo?

AMD Data change... Update data to new DMI!

nexy

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2004
Poena
609
Danas sam pazario dve nove mashine za burazera i mene. I ista stvar mi se javlja na obe machine na svez instaliran XP.
Verifying DMI Pool Data... / ovaj deo je normalan ali prvi put vidim dodatak:
AMD Data Change...Update New Data to DMI

Iskreno malo sam se mucio i sa instalacijom XP, tipa kad treba da se restartuje ne upali mi monitor, ali cuje se kako dize i cita cd. Tu je pomoglo da se ugasi i ponovo upali. Ista prica je bila kad i pri instalaciju drajvera za plocu i grafiku. Ali posle normalo radio. Doduse trenutno je samo win instaliran.
Konfiguracije suL
iste su nam ploce MA770T-UD3P, 2x HDD WD640gb, moj procesor je AMD 720x3 njegov X2 250, grafike 4850 i 4650 moje napajanje ocz 500w dok je kod njega LC420w, Ram opet isto kod obojce kingston 2gb 1333. Nisam stigao da sa gold memory testiram memoruju to cu sutra popodne . Mene zanima ova poruka sto mi se pojavljuje. Polako pocinje da mi smeta.

Poz
ako sam pogresio mesto topica nek slobodno bude pomeren na pravo mesto.

Goldmemory nije nasano nikakvu gresku, jedno preko dva sata je radio i tri kruga zavrsio i onda sam ga prekinuo. Nego ono sto sam spomenio sa monitorom ustvari on nesto zeza, kad se pritisne power dugme nece da upali, moram da ga drzim pritisnutim non stop da bih radio. To nije problem i ovako cu za novu godinu nov monitor.
Mene brine vise ova poruka koja mi se javlja, dal neko imao slicna iskustva?

Sa AMD sajta:
"It means that data of the memory registry of K8 processor has been updated to DMI when the system is turned on. Those data are aimed to be written back to processor when PC wakes up from sleep mode of S3(STR)."

Aj sad meni kao osobi koja je is sveta kompjutera bila duzi niz godina odsutna,
objasni mi, a pre svega meni treba resenje. A ovo mi se pojavljuje na obe mashine.

Probaj da update bios na ploci, to bi trebalo da ti se javi samo jednom kada zamenis memoriju, a ne stalno..

Znaci ploce su iste, verovatno bios treba da se flesuje, mada proveri da li je iskljucen AHCI mod, mozda ga to koci, jel ako sam mogao da shvatim iz teksta, on generalno ima problema sa zapisivanjem podataka, odnosno citanjem sa diska. Probaj sa ovim predlogom.

probacu sutra veceras sam umoran, serviser za racunare koji radi za moju firmu, kaze ako nepravi problema nediraj. Koliko sam video komjuteri rade normalno i sa tim, neko je cak spomenuo da je to normalna poruka. Probacu da promenim slot za ram.

ljudi je li neko resio taj "update new data to dmi". Pojavljuje mi se to ali komp radi normalno samo me iritira.

Nazad
Vrh Dno