Šta je novo?

AMD BOX - official by ComTrade

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
Kakvo je vase misljenje o ovim Box procesorima sto dolaze sa AMD reccomended coolerom?
Dobija se i garancija od 3 god... 🙂
Cena je nesto malo visa u odnosu kada se uzima sam CPU...

E sad, kakav li je taj QLer za O/C? Pretpostavljam los, ali svakako je super stvar taj AMD box paket po meni. cheers

Mislim da je najbolja stvar Athlon sticker koji bi trebalo da bude u box-u.
Ako je mala razlika u ceni, nije lose uzeti ni onaj cooler, uvek se moze iskoristiti.

Sto se stickera tice, uvek me je nervirao Abit i AMD.

jaksa je napisao(la):
Mislim da je najbolja stvar Athlon sticker koji bi trebalo da bude u box-u.
Ako je mala razlika u ceni, nije lose uzeti ni onaj cooler, uvek se moze iskoristiti.

Jaksa, pa sto se meni ne obratis za stikere 😀 imam gomilu Atlon stikera, hiljadu P4 i milion Celeron stikera...

imam i dva Xeon stikera, koja sam licno sastavio za jedno ministarstvo (dual Xeon, 6 scsi hot swap diskova od 73.1gb svaki plus 2gb rama...)

Miroslav je napisao(la):
Jaksa, pa sto se meni ne obratis za stikere 😀 imam gomilu Atlon stikera, hiljadu P4 i milion Celeron stikera...

imam i dva Xeon stikera, koja sam licno sastavio za jedno ministarstvo (dual Xeon, 6 scsi hot swap diskova od 73.1gb svaki plus 2gb rama...)

A?
😕

Znas li ti koliko je meni vremena/truda trebalo da napravim pristojan AMD Athlon XP sticker za big tower chiefteca, gde ono predvidjeno mesto tako bode oci ako nema nista u njemu?

Treba mi sticker, nego sta, jos ako imas 2-3🙂

Pozdrav! Fala unapred!

ZoNi, sticker je ona mala nalepnica koju dobijes uz npr box celerona ili p4, pogledaj simpsonov avatar. Posle je nalepis na kuciste da se pravis vazan.🙂

Price

Naravno kod ComTrade-a ne moze na malo da se kupi CPU, ali zato postoji njihov reseller: 3670901

Ako neko sazna jos nekog dobavljaca ovih box-ica za maloprodaju nek da info. 🙂

:wave;

jaksa je napisao(la):
A?
😕

Znas li ti koliko je meni vremena/truda trebalo da napravim pristojan AMD Athlon XP sticker za big tower chiefteca, gde ono predvidjeno mesto tako bode oci ako nema nista u njemu?

Pozdrav! Fala unapred!

ZoNi, sticker je ona mala nalepnica koju dobijes uz npr box celerona ili p4, pogledaj simpsonov avatar. Posle je nalepis na kuciste da se pravis vazan.🙂
Ne znam sto si se mucio kada si mogao direktno da narucis stiker od AMD-a sto sam ja i uradio i ljudi mi poslase posle nekih 2 -3 nedelje sve stikere (Duron, Athlon i Athlon XP). Moram priznati da su me prijatno iznenadili.

Pozdrav

jaksa je napisao(la):
A?
😕

Pozdrav! Fala unapred!

no problemo, od nedelje kad ti budem vratio cd, dobijes i stikere

Stiker je simpsonov znak samo sto na zalost ne dobijes i njegovu sliku nego samo P4 znak😀

Broz je napisao(la):
Stiker je simpsonov znak samo sto na zalost ne dobijes i njegovu sliku nego samo P4 znak😀
Upravo pregovaram sa Intelom oko izrade "originalnih" stikera 😀 😀 😀 .

Ja sam nalepio Gigabyte-ov stiker, slaze mi se uz trosed 😛

Ma meni stoji originalni stiker od kucista (DTK) - slaze mi se sa monitorom (isto DTK) ,)

🙂

Miroslav je napisao(la):

Jaoooo, pa daj neki... Sramota me je da na 2+ giga Bred-ovih imam stiker "intel Celeron inside"! 😀😀😀

U stvari, sramota me je i samo zbog onog "intel inside"! :beat:

CAR je napisao(la):
Jaoooo, pa daj neki... Sramota me je da na 2+ giga Bred-ovih imam stiker "intel Celeron inside"! 😀😀😀

U stvari, sramota me je i samo zbog onog "intel inside"! :beat:
ma tek ce da te bude sramota 😀

dacu ti stiker kad mi das onaj kabl 😀 😀 😀

Miroslav je napisao(la):
ma tek ce da te bude sramota 😀
Sto, sta si mi namenio... "Cyrix inside"? 😀😀😀
Miroslav je napisao(la):
dacu ti stiker kad mi das onaj kabl 😀 😀 😀
Deal! (ko zna kad ce to da bude 😀)

jaksa je napisao(la):

Da, ovo je i moja zamerka ABit-u. Dam pare za plocu, oni mi daju samo budjavi CD i neke shugave ATA100/33 kablove...Uz GA samo sto nisam dobio jos i 100 gr. kafe 🙂 (Uz GA je isao jako lep stiker)

delimir je napisao(la):
Da, ovo je i moja zamerka ABit-u. Dam pare za plocu, oni mi daju samo budjavi CD i neke shugave ATA100/33 kablove...Uz GA samo sto nisam dobio jos i 100 gr. kafe 🙂 (Uz GA je isao jako lep stiker)

Dva stikera, kockasti i pravougaoni😀

delimir je napisao(la):
... oni mi daju samo budjavi CD i neke shugave ATA100/33 kablove...
Meni dali veoma fine crne... really fancy 🙂
A i kutija je bila sa drskom on top, za kulturno nosenje...

Smoriste sa tim stikerima! ctp;

Jel to iz one priche: "pred komsijama morete da se pokazete nekako" by Kuzma (SK) :beat:

Nego, inace tacan naziv AMD-ovog boxiranog procesora je PIB - Processor In a Box ,)

Jeli neko saznao nesto blize za cene?

Ja kad sam zvao rekli su mi da je 94€ CPU (stvarno se ne secam dal bese 1900/2000 ili nesto + toga) ali se secam da je ovako kod obicnih dilera cena bila nekih jedva 10-ak € manja. 🙂

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Ja kad sam zvao rekli su mi da je 94€ CPU (stvarno se ne secam dal bese 1900/2000 ili nesto + toga) ali se secam da je ovako kod obicnih dilera cena bila nekih jedva 10-ak € manja. 🙂

Da, ima samo jedan mali problem, tamo nema biranja, sta dobijes to ti je. :beat: Nema ono, ej, jel' imas neki dobar primerak da radi na 2.2-2.3GHz-a. :d:d

golum je napisao(la):
Ne znam sto si se mucio kada si mogao direktno da narucis stiker od AMD-a sto sam ja i uradio i ljudi mi poslase posle nekih 2 -3 nedelje sve stikere (Duron, Athlon i Athlon XP). Moram priznati da su me prijatno iznenadili.

Pozdrav

A , kako si ti to uspeo da izvedes?

Broz je napisao(la):
Dva stikera, kockasti i pravougaoni😀

Jao da (sada me jos vise nervira Abit 🙂 ). Kvadratni sam bio nalepio na kuciste, a pravougaoni na Hansol-a...Medjutim prodao sam Hansol-a, a sa kucista sam skinuo stiker, mada sam imao dve GA7VRX ploce, pa kada sam prvu vracao na reklamaciju nisam vratio i stikere ,)

CAR je napisao(la):
Meni dali veoma fine crne... really fancy 🙂
A i kutija je bila sa drskom on top, za kulturno nosenje...

Jesi li se ti to malo ponovio?
Koliko znam, crne kablove dele tek odnedavno, tako da ja letos sa KX7 dobih obicne.
Mora da si uzeo nforce2?

jaksa je napisao(la):
Koliko znam, crne kablove dele tek odnedavno, tako da ja letos sa KX7 dobih obicne.
Mora da si uzeo nforce2?
ja sam uz abita at7 dobio 3 crna ide i jedan crni flopi kabl

Re: PIB

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Evo i PIB-a...

Hot... hot hot... 🙂

Pa ima bar 6 meseci da sam ja kacio ovu sliku al nema veze🙂
Vidi vidi amd-ovci provalili retail pakovanje, pa neka je sa srecom😀

jaksa je napisao(la):
Mora da si uzeo nforce2?
Ne, nisam... jos 🙂
Crni kablovi idu samo uz prave ploce :beat: , uz KR7A i AT7... uz KX eventualno mozes da dobijes fuzbal 🙂, i to da se molis Bogu da nije busan! 😀😀😀

A kablovi su stvarno fini... zadrzacu ih i za nF2. Nisam bas ljubitelj onih rounded cudesa.

Nazad
Vrh Dno