mnogo si se nesho nalupao u ovom postu!nesharm je napisao(la):Ima. XP-M procesori rade na nizoj voltazi, generalno se manje greju, i tu nema o/c-a. Koliko se secam imaju po 256KB L2 kesa, mada sam cuo da su neki stariji modeli imali i po 128KB, valjda zbog manje potrosnje.
Btw, svi XP-M procesori se zagrevaju MNOGO vise od Intel P4-M modela, imaju nesto visu potrosnju, pa im ni ne ide nesto prodaja.
Nedjo je napisao(la):...
kljucna razlika izmedju XPM-a i obicnog XP-a je sto ovaj prvi moze u letu da menja voltazu i mnozioce!
Nedjo je napisao(la):...
mnogo si se nesho nalupao u ovom postu!
Nije bilo XPM procesora sa 128K cachea, ovo o prodaji XPM notebookova je tvoja slobodna strucna procena koja prkosi svim zvanicnim informacijama investitorskih kuca i istrazivackih agencija, a i po pitanju disipacije si omanuo!
kljucna razlika izmedju XPM-a i obicnog XP-a je sto ovaj prvi moze u letu da menja voltazu i mnozioce!
E eto ti sad odmah se naljuti covek!nesharm je napisao(la):...
Ok, ti sve znas bre!
Btw, statistiku sam gledao za Nemacku, gde Intel vodi, pa recimo sa 85%. Sto se tice disipacije, definitivno nisam omanuo, posto jos nisam nasao XP-M notebook koji se ne greje kao ringla!
Znaci pogresio sam za 128kb kesha...uu, mnogo sam lupio.
ApolloKid je napisao(la):Ok, znaci normalno je to da se rada procesora menja, cas 500mhz cas 700mhz cas 1.7ghz...? :boom:
Nisam razumeo da li si i kako isprobao O/C P4-Mdelimir je napisao(la):...
Sto se o/c-a tice ne bih bio sklon da kazem da o/c-a tu nema, ako nisam probao, a verovatnoca da se Athlon XP Mobile CPU proba mimo notebook-a (koji nema O/C opcije) je jako mala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari