Drugar se zalio da mu se posle odredjenog vremena racunar gasi.Takodje nosio je u servis i tamo mu je rekao serviser da procesor ne valja.Kad je doneo kod mene racunar pustio sam na youtube HD spot i racunar se ugasio posle par minuta.Dok sam mu pustao spot pratio sam temperaturu i skocila je za 2-3 minuta na nekih 100 stepeni.Onda sam skinuo njegov hladnjak i kuler i stavio novu pastu i moj hladnjak i kuler sa nekog mog procesora.I temperature su bile mnogo bolje i nije podizao vise od nekih 55 stepeni.Zatim sam malo igrao call of duty 2 da ga testiram i racunar je radio OK i nije se gasio.Ali danas sam opet krenuo da igram CD2 i posle nekih pola sata mi je ugasio racunar.Tada sam proverio temperature i bila je na nekih 65 stepeni kad sam ga upalio a predpostavljam da je pri gasenju bila i veca temperatura.Procesor nije clockovan i probao sam da vadim bateriju za BIOS da bi mi vratio na default podesavanja.Gledao sam na CPU world i ovaj procesor bi trebao da radi optimalno da nekih 55-65 stepeni.Sto znaci da u igrama ne bi trebalo da prelazi vise od 65 stepeni maximum.Sta vi mislite da se ovde uradi?Ja sam mislio da mozda kupi novi hladnjak sa kulerom i da pored ubaci neki kuler od 12 cm da ga dodatno hladi.Ili mozda mislite da procesor zaista ne valja kao sto kaze taj serviser i da mora da se menja?