Šta je novo?

Amd 8450 problem pri raspakivanju rar fajlova

motorola_la

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2006
Poena
304
Znaci od skoro mi je procesor poceo da pravi probleme prilikom raspakivanja rar fajlova , jednostavno kao da prestane da radi na par sekundi pa nastavi tj zaledi ceo sistem , sta li je problem ?? ovo se desava i kod winrara i kod winzipa ????

Virus mozda?

Koji je stepping procesora (mozes da procitas u CPU-Z)? Posto imas starijeg Phenoma, mozda ti prroblem pravi TLB Bug.

Capture.jpg

evo sta mi pokazuje cpu-z

Da, ti imas Tolimana, on nema taj bug. Proveri temperature, mozda pregreva. Instaliraj Everest i Prime95 i pusti ga da maltretira procesor jedno pola sata, pa vidi koje su temperature.

Mozda je i RAM uzrok problema, izvrti memtest86, pa vidi dal je i sa memarom sve ok.

A moguce da je stvarno problem do nekog softvera? Mozda se sistem smorio :D ili imas neke procese koji smetaju otpakivanju. Da li imas jos neke probleme osim tog sa winrarom?

sistem je u pitanju najverovatnije

Znaci od skoro mi je procesor poceo da pravi probleme prilikom raspakivanja rar fajlova , jednostavno kao da prestane da radi na par sekundi pa nastavi tj zaledi ceo sistem , sta li je problem ?? ovo se desava i kod winrara i kod winzipa ????

mada pazi, imao sam Phenom 9500 koji ni na jednoj ploci nije dobro radio
osim na Asus M2N68 nekoj. Znaci resetovao je, zezao, nekad nije palio i pravio
cudne probleme. U tvom slucaju sistem je u pitanju :eek:(

Nazad
Vrh Dno