Šta je novo?

AMD 64 makina i problemi...

SCOUT

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
620
Najzad mi stize dugo iscekivani komp...u pitanju je:
AMD 64 2800+
MSI K8T NEO
512 MB PQI 400
160GB MAXTOR SATA
MSI 5900XT
Antec SLK2600AMB 300W...
i imam problem...Winamp,Windows media player... ili bilo koj plejer koji reprodukuje muziku ili filmove... i ona u jednom trenutku"stucne"(secne) i nastavi sa reprodukovanjem...
OS je WinXP....ajde malo pomoci stvarno neznam sta da radim...sitan problem al nervira...
Ovako makina mi se cini brza..sad cu da instaliram neke igre pa da vidim da li ce tamo da stuca...
...i da u task-manageru dok je pusten winamp opterecenje procesora je 10-30 posto...i kad secne na kratko ode i do 70,80 pa se vrati na 20,30...
:mad:

Meni je dok je pusten Winamp opterecenje procesora 0-4% , a kad pustim vizuelni plugin ide na oko 60-80%. Masina je [email protected] Ghz, Abit AN7 ploca, 512 MB HyperX Dual Chanell, CL2 2-2-11.
Tvoja masina na 1.8 Ghz, bi morala da bude rame uz rame sa mojom masinom na 2.4 Ghz, pa se postavlja pitanje koliko su serviseri u Pakomu dobro odradili posao prilikom instalacije drajvera za K8T800 i SATA kontroler, kao i to kakvi su kodeci.

Pa sta da radim? :S:
Da li bi pomoglo formatiranje pa opet da nabacim windows...

SCOUT je napisao(la):
Pa sta da radim? :S:
Da li bi pomoglo formatiranje pa opet da nabacim windows...

Verovatno da bi, ali obrati paznju kako sta instaliras posle instalacije windoza, prvo sp1(a), pa onda Via Hyperion (ili kako se vec zovu drajveri za njihov cipset).
Trebalo bi onda da sve bude ok...

Savetujem ti da odmah posle instalacije SP1 instaliras Auto Patcher, koji otklanja mnoge probleme, narocito sa novijim platformama. Slican problem sa seckanjem DivX-a je bio i na prezentaciji Athlona64 u Interkontinentalu jesenas, ploca je bila bas K8T Neo, koliko se secam.

Hvala...valjda ce pomoci...javljam vam sutra sta se desava...

E jel to ovaj patch koji je "tezak" 260MB..ako jeste :wall:

SCOUT je napisao(la):
E jel to ovaj patch koji je "tezak" 260MB..ako jeste :wall:

Bas taj :smoke:
Mozda ga ima neko sa foruma, pa uzmi od njega.

Nazad
Vrh Dno