Planiram da upgrade-ujem komp, pa me zanima sledece: da li da kupim amd64 i albatron ili gygabate plocu za njega (koju ste opisivali na ovom sajtu), ili da kupim toliko hvaljenu ABIT-IC7 i neki Pentium4 (posto ne znam da li abit podrzava amd64)
jovvan je napisao(la):Planiram da upgrade-ujem komp, pa me zanima sledece: da li da kupim amd64 i albatron ili gygabate plocu za njega (koju ste opisivali na ovom sajtu), ili da kupim toliko hvaljenu ABIT-IC7 i neki Pentium4 (posto ne znam da li abit podrzava amd64)
silverglider je napisao(la):Ma ne kaze niko da to ne ide kao po loju, nego da nema nekih primetnih razlika u odnosu na drugu platformu.
To sve sto si naveo koristi maks. 30% procesorskog vremena.Krgur je napisao(la):Ja primecujem Hyper thread i dva grafikona za procesor u taskmanageru, takodje primecujem da pri izvrsavanju brda zadataka odjednom (rezanje cd-a, gledanje divx, dugotrajno kopiranje, muzika) sve protekne kao po loju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari