Negde sam ranije citao da mora da se skida ,sad cu probati ,tnxhbomax se instalira bez problema
Instalirao (skinuo sa neta) ,prijavio se uspesno ali me posle izbacuje sa porukom da servis nije dostupan za SRB iako na sajtu pise da jeste......hbo max u pitanjuNegde sam ranije citao da mora da se skida ,sad cu probati ,tnx
koja verzija je najnovija, ja davno istalirao...?hbomax se instalira bez problema
HBO Max mi radi bez problemaInstalirao (skinuo sa neta) ,prijavio se uspesno ali me posle izbacuje sa porukom da servis nije dostupan za SRB iako na sajtu pise da jeste......hbo max u pitanju
Instalirao sam odavno, početkom septembra, sam radi apdejtove tako da i ne znam koja je poslednja verzija. Mogu da pogledam večeras kada dodjem kući.koja verzija je najnovija, ja davno istalirao...?
Imas posebnu temu za Stremio.Koja verzija stremia najbolje radi?
Kako može da radi HBO MAX sam updateove kada ga ni nema na Amazon storeu?HBO Max mi radi bez problema
Instalirao sam odavno, početkom septembra, sam radi apdejtove tako da i ne znam koja je poslednja verzija. Mogu da pogledam večeras kada dodjem kući.
mislis link?Што се ХБО Макс апликације тиче, верзија је 52.55.0
Другари, мени треба нов код за Ирис смарт апликацију, онај стари не избацује више Ирис смарт апликацију, има ли неко можда нов код???
Ček ček, jel to moguće instalirati Iris apk i onda ga kodom aktivirati, iako nisam MTS korisnik? Ako je tako, uzeo bih i ja jedan code, može ponuda u pp.Другари, мени треба нов код за Ирис смарт апликацију, онај стари не избацује више Ирис смарт апликацију, има ли неко можда нов код???
Да линк до Ирис смарт апликације друже!!!mislis link?
Не друже кодом да дођем до линка апликације да је инсталирам на амазон стик, јер онај код што је раније радио и доводио до линка апликације за скидање више не ради, онда у њему убациш мејл и шифру и то је то!!!Ček ček, jel to moguće instalirati Iris apk i onda ga kodom aktivirati, iako nisam MTS korisnik? Ako je tako, uzeo bih i ja jedan code, može ponuda u pp.
Kako može da radi HBO MAX sam updateove kada ga ni nema na Amazon storeu?
Može može , trebaće, okači.Ako nekome treba imam apk file supernova (move smart) aplikacije koja radi na firestick 4k. Znaci android atv 7
Имаш неку препоруку за боју и подазинску повшину(која боље паше руци)? Видео сам да има неке наводно флуоросценте и светле у мраку.Investirajte 1-2EU i kupite futrolu za daljinski.
Soft Silicone Case For Alexa Voice Remote 3rd Gen Anti Slip Shock Proof Cover
Treba ti MTS net i sve ce radi kao podmazano. Ja se kacim na komsijski mts i koristim supernova tizen app na tvu , na drugom tvu stick 4k max i Iris tv. Na supernovi neuporedivo bolja slika.Drugar je na mtsu, jel postoji neka fora da preko njegovog login infa ubacim app na fire stick, ponajvise zbog arena sporta? Ja sam na sbbu
Ako ti je npr mobilni u mts-u takodje mozes putem hotspota gledati,ako imas iskljucivo sbb onda jedino mozda uz neki vpnDrugar je na mtsu, jel postoji neka fora da preko njegovog login infa ubacim app na fire stick, ponajvise zbog arena sporta? Ja sam na sbbu