ninareflex
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.12.2012
- Poena
- 170
Kolege, da li ima neki problem ako se koristi FS 4k US verzija kod nas. Imam mogucnost da dobijem jedan iz USA. Hvala puno
Hvala punoNema razlike izmedju US / Eu modela osim u strujnom ispravljacu.
I mene ovo interesuje....kao i nemacki sky ticket, ne uspevam da pokrenem aplikacijuJel uspeo neko da instalira britanski Sky Go na Fire TV?
Polazim od pretpostavke da znate nemacki.I mene ovo interesuje....kao i nemacki sky ticket, ne uspevam da pokrenem aplikaciju
Hvalaaa😊 nisam se setio ovoga sa kodijem, odličnoPolazim od pretpostavke da znate nemacki.
Aplikacija ne postoji ali evo nacin kako moze.
Sky Go auf Fire TV Stick abspielen - so geht's
Sky Go läuft nur inoffiziell auf dem Amazon Fire TV Stick. Der Weg dorthin ist nicht gerade kurz, mit ein bisschen Geduld werden Sie es aber sicher hinbekommen. Wir zeigen Ihnen Schritt für Schritt, wie das Angebot des Streamingdienstes auf Ihren Fire TV Stick bringen.praxistipps.chip.de
ne vidim zasto nebi radilo, to je kodi ad on za sky go i sky ticket. Probaj pa ces videti, nemam account pa ne mogu da ti potvrdim.Jel radi ovo i sa britanskim Sky Go nalogom? Meni treba za UK.
Mada meni nikako ne uspeva ovo sa KodiNerds, kaze da ne repo nije dostupan.
Dalje od TiviMate aplikacije ne treba da trazis, ali zaistaUzeo sam Fire Stick, sve sam namestio osim Smart IPTV aplikacije. Problem kod Smart IPTV-a je što tokom listanja kanala prvih devet izlista normalno, i onda na desetom i svim narednim kanalima bude pikselizovana slika. Izlaskom i ponovnim ulaskom u aplikaciju sve bude ok.
Ista ta lista radi bez greške na LG TV-u u Smart IPTV aplikaciji.
Interfejs na Smart IPTV aplikaciji mi odgovara i voleo bi da rešim taj problem. Lista koju imam ima 70 kanala pa mi ne treba neka kompleksna IPTV aplikacija.
Može i neka preporuka za što jednostavniju IPTV aplikaciju.
Instalirao sam Smart IPTV verziju 1.6.6. i sada je sve ok. Probao sam TiviMate, aplikacija jeste odlična, ima brdo opcija, međutim firestick će koristiti stariji ljudi tako da što jednostavnija aplikacija je poželjna.Dalje od TiviMate aplikacije ne treba da trazis, ali zaista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari