Ja sam koristio gamepad od xboxa na fire sticku i na boxovima. Radio je bez problema.Koji bt gamepad uzeti za fire tv max 2ns gen?
Ja sam uzeo na Aliju sa ovog linka negde u februaru... E sad mozes samo da potrazis ovaj isti model da li ima nesto jeftinije ali uz pomenuti model Firestick-a meni ovaj daljinski radi savrseno. Iznenadjujuce je kvalitetan. Za nijansu se tasteri cuju jace nego na originalu ali zanemarljivo... Evo link....Da li neko zna ili je mozda kupovao daljinski za Amazon Firestick LY73PR na Aliju da u potpunosti odgovara ovom modelu?
Zaista ih ima mnogo i naci odgovarajuci je nemoguca misija.
Tako je... Isti taj model i ovaj daljinski uzeo sa tog linka... Radi sve besprekorno.. Svakodnevna upotreba i izgleda i funkcionise kao prvog dana kad sam ga kupio.Znaci imas isti Amazon Firestick LY73PR i u potpunosti odgovara?
mislio sam na to pa sam na proslom boxu lako prebacio fajl sa flesha na internal storage od boxa i od tamo pleyao,.al nisam siguran da znam kako to napraviti kod fire uredjajembatali fleseve, uradi share foldera na racunaru na kome skidas torrente i u player na boxu, recimo kodi, ubaci tu mreznu lokaciju i pustaj fajlove preko mreze.
vecina boxova ima usb 2.0 portove, upareno sa ko zna kakvim flesom, bottleneck nije iznenadjenje.
Ovo bas me interesuje, ima li neki tutorijal kako napraviti to?batali fleseve, uradi share foldera na racunaru na kome skidas torrente i u player na boxu, recimo kodi, ubaci tu mreznu lokaciju i pustaj fajlove preko mreze.
vecina boxova ima usb 2.0 portove, upareno sa ko zna kakvim flesom, bottleneck nije iznenadjenje.
zamolio bih za link za taj boxnije amazonov ni stick ni cube vec box,ali nije to ni bitno
diskutovano je već u ovoj temiima li neki tutorijal kako napraviti to?
zamolio bih za link za taj box
diskutovano je već u ovoj temi
Stream sa desktop masine na chromecast
Koji je najjednostavniji nacin da pustim nesto sa desktop masine na Google chromecast? Na istom wifi su.forum.benchmark.rs
Ćao,Da li je neko uspeo da upari firestick sa Stella TV, tj daljinski od firesticka? Nema ni Fox ni Stella u ponudi, kodove ne mogu da nadjem na netu. Hvala i pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari