Šta je novo?

Amazon Fire TV

Kod:
https://www.amazon.com/X-Corp-TV/dp/B0CXFFCQGJ/

X (Twitter) izašla aplikacija za FireTV :)

Da li je neko uspeo da upari firestick sa Stella TV, tj daljinski od firesticka? Nema ni Fox ni Stella u ponudi, kodove ne mogu da nadjem na netu. Hvala i pozdrav

Ja nisam uspeo ni Vox, ni Fox da namestim.
Od tih što lepe nalepnice samo na TV, a u stvari je neki Kinez, treba videti koji je original kineski model pretpostavljam. Ja sam probao Arčelik i Skyworth, ali bez uspeha.

Da li neko zna ili je mozda kupovao daljinski za Amazon Firestick LY73PR na Aliju da u potpunosti odgovara ovom modelu?
Zaista ih ima mnogo i naci odgovarajuci je nemoguca misija.

Da li neko zna ili je mozda kupovao daljinski za Amazon Firestick LY73PR na Aliju da u potpunosti odgovara ovom modelu?
Zaista ih ima mnogo i naci odgovarajuci je nemoguca misija.
Ja sam uzeo na Aliju sa ovog linka negde u februaru... E sad mozes samo da potrazis ovaj isti model da li ima nesto jeftinije ali uz pomenuti model Firestick-a meni ovaj daljinski radi savrseno. Iznenadjujuce je kvalitetan. Za nijansu se tasteri cuju jace nego na originalu ali zanemarljivo... Evo link....
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD1,271.16 | Voice Remote Control DR49WK B PE59CV Replacement 2Nd Gen Remote for Amazon Fire TV Box, Amazon Fire TV, Fire TV Stick

Vec duze vreme zelim da pitam nesto i sad cu da izlozim
Vec sam dosad promenio nekoliko boxova,a trenutno imam fire box
Oduvek sam skidao filmove na usbstick i gledao..prvo na sat risiverima(koji su podrzavali titlove) a posle na boxovima
Vrlo cesto mi se desavalo da pri reprodukciji ponekad.slika koci,ide usporeno frame po frame..nekad se i skroz zakoci
Sta je razlog?
Brzina usb sticka,stariji android ili nesto u video podesavanjima playera
Sve sam probao,GOM,vlc,bs,mnoge druge..cesto gledao preko kodija...evo sad i fire box,ali uvek isto.Slika zastajkuje,koci i nemoze se gledati

Који "fire box"? Стик или коцка?
Али без обзира на то који користиш, при читању са USB-a мора да ради глатко, једино ако ниси нашао неки видео формат који није хардверски подржан. Ово о читању са USB-a говорим генерално за све уређаје (рачунар, бокс, ТВ...).

nije amazonov ni stick ni cube vec box,ali nije to ni bitno
To mi se desavalo i na drugim smart boxovima
Nikad na pc ili laptopu,gde koristim razne playere
Skinuti fajlovi su ili mp4 ili mkv,kontam da je tu neki catch

batali fleseve, uradi share foldera na racunaru na kome skidas torrente i u player na boxu, recimo kodi, ubaci tu mreznu lokaciju i pustaj fajlove preko mreze.
vecina boxova ima usb 2.0 portove, upareno sa ko zna kakvim flesom, bottleneck nije iznenadjenje.

batali fleseve, uradi share foldera na racunaru na kome skidas torrente i u player na boxu, recimo kodi, ubaci tu mreznu lokaciju i pustaj fajlove preko mreze.
vecina boxova ima usb 2.0 portove, upareno sa ko zna kakvim flesom, bottleneck nije iznenadjenje.
mislio sam na to pa sam na proslom boxu lako prebacio fajl sa flesha na internal storage od boxa i od tamo pleyao,.al nisam siguran da znam kako to napraviti kod fire uredjajem

Ovo bas me interesuje, ima li neki tutorijal kako napraviti to?

Kod:
https://www.amazon.com/Amazon-Fire-TV-Previous-Generation/dp/B00CX5P8FC
prva generacija Fire TV-a, pušta max 1080p

Застарео бокс у сваком погледу, нисам знао ни да постоји. Превазиђен СоЦ, не подржава ни H265/HEVC, а тек нешто новије. Време га прегазило као и мој стари Миникс својевремено.

Ови мали уређаји јесу захвални, за ситне паре се добије играчка за неколико година, али имају и они свој век трајања.

Slazem se
U pitanju je 1 gen
Ali radi poso za vecinu app a ni ja ne trazim puno
Samo da mogu pogledati fajl skinut sa torrenta(uglavnom su to mp4 i mkv 720 p)bez kocenja,i tu radi uglavnom ok ali eto,nekad nece

Da si razumeo ( a mozda ja gresim ) sta ti je @TwistedMind napisao i predlozio ne bi ti vise trebao usb i prebacivanje fajlova

Sve jasno
Mada bi bilo lakse uz neki tutorijal o mreznom deljenju koji ne pronadjoh

Povezao sam firetv na Fox 42 non smart tv, 42dtv230e. Hteo sam sa remote da kontrolisem tv ali Fox ne nalazim u listi. Originalni Fox daljinac lici na one kineske generičke. Šta još da probam?

Nazad
Vrh Dno