Šta je novo?

Amazon Fire TV

Na firetv moze da se stavi dns prilikom podesavanja wifi ak ose izaberu advanced opcije.
Ali ako odes u network test, tamo ce se pojaviti i google dns u listi, ali ispod tvojih podesenih.

Edit: ipak ne. sada sam proverio i vise toga nema iako se secam da sam imao vise dns od kojih google nije bio moje podesavanje.

Da li je uspeo neko da instalira OrionTV na Fire?
Svojevremeno bila opcija da se skine sa njihovog sitea aplikacija i tako sam dobacio do 7.1 verzije.
Sada mi nudi samo instalaciju iz same aplikacije ali ne radi.
Kada odem na developer options nemam je u listi da joj omogućim opciju za instalaciju.
Skinuo verziju 7.4 xapk, jedva nekako uspeh da instaliram ali odmah pukne pri pokretanju.
Na ovaj način sam instalirao:

Imam jedan problem na MAX-u.
Neki me djavo naterao da u AtvTools aplikaciji ugasim Firestick, ima tu u njemu opcija Power off, zagubio daljinac i zurio napolje, rekoh ugasim tako.

Dodjem kuci, nadjem daljinac, upalim Firestick kad ono nema interneta. Proverim ruter, modem, sve okej, telefon prima net, komp ima net, sve funckcionise ali interneta nema na Sticku.

Ukljucim WiFi na sticku, povezem se, pise naravno "No Internet". Koju god mrezu dostupnu izaberem isto pise. Internet je dostupan na svim tim mrezama, samo ga Firestick ne dobija. Isti djavo i kada ukljucim na LAN.

Naravno da sam resetovao rutere, firestick, nista ne pomaze. Povezem se sa ADB APP control, AtvTools, nemam pojma ni sta traziti. U pretragu kucam pojmove WiFi i Network, brisem data podatke ali nista ne pomaze. Ima li kakvog leka pre nego sto mu uradim fabricko resetovanje, mada pitanje je i da li ce to pomoci.

Probaj da zaboravis taj glavni WiFi na koji se kacis i da ga onda izaberes ponovo, sa logovanjem naravno.

Probao sve, malo guglam i moze biti da je do vremena i datuma, pokazuje 14.3.2025 05:26
Sad je problem sto na Firesticku ne moze da se menja datum i vreme vec samo vremenske zone, a kad izaberem neku onda ne moze da se azurira bez interneta koji nemam. Jedino neku CMD komandu ako uspem, pokusavam neke aplikacije ali slaba vajda

Изгледа да не гине фабрички ресет

I ja mislim, najgore mi za podatke iz STB, TiviMte jer backup i restore na MAX ne ide bas lako..

Uradjen, videcemo sad sta ce biti

Pozdrav ljudi potrebna mi je pomoc danas sam uzeo Fire Stick 4k Max 2gen i imam problem kada treba da odaberem marku TV-a nema marke televizora koju ja koristim Favorit odabrao sam no brand listed opciju i ne mogu da koristim on/off dugme kao ni volume up/down sta mi je ciniti?

Pozdrav ljudi potrebna mi je pomoc danas sam uzeo Fire Stick 4k Max 2gen i imam problem kada treba da odaberem marku TV-a nema marke televizora koju ja koristim Favorit odabrao sam no brand listed opciju i ne mogu da koristim on/off dugme kao ni volume up/down sta mi je ciniti?
imas opciju manuelnog dodavanja.
on proba razne kombinacije i neka proradi. onda probas da li i ostali rade jer moze da se desi da samo volume radi, a on/off ne.
imas fazon 3 potencijalne i jedna ce imati sve sto ti treba

imas opciju manuelnog dodavanja.
on proba razne kombinacije i neka proradi. onda probas da li i ostali rade jer moze da se desi da samo volume radi, a on/off ne.
imas fazon 3 potencijalne i jedna ce imati sve sto ti treba
Fora je sto kada sam radio setup nisam pronasao marku Tv-a i nije htelo od pocetka da radi ni jedno ni drugo, pokusao sam da dodam drugi daljinski al nece, gledao sam po netu sta i kako probao sam da odaberem ir profil i ni jedan nije pomogoa al nista vadio sam baterije cak itd nista....

Uradih i ovo al sad daljinski nece da radi uopste kad pritisnem on/off dugme samo blinka kao zuto narandzasto.....
Al imam preko telefona aplikaciju za daljinski pa mogu nekako da radim

Prilozi

• 20250427_212627.jpg
    20250427_212627.jpg
    97.5 KB · Pregleda: 25
Uradih i ovo al sad daljinski nece da radi uopste kad pritisnem on/off dugme samo blinka kao zuto narandzasto.....
Al imam preko telefona aplikaciju za daljinski pa mogu nekako da radim
Vratio daljinski ali i dalje ne radi on/off i volume up/down

Ma probaj neki, cackaj, Samsung, LG, mada sam ja skoro radio fabricki, ni ne secam se da sam to sta petljao, odmah radilo sve.

Пре ће убости као неки Skyworth.

Probao Skyworth i Akai nece

Nazad
Vrh Dno