Šta je novo?

Amazon fire HD 10

Pittsburgh

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2010
Poena
350
Pozdrav. Već godinama imam iPad Mini kome je baterija toliko loša da je izgubio maltene svaku funkciju, pa sam gledao neku jeftiniju opciju, a. Malo veću i naleteo na Amazon fire 10, koje bi me izašla oko 20.000din. Ima li smisla. Uzimati ovaj tablet? Kada gledam review po netu deluje kao dobra opcija za tu lovu, a da napomenem da se tablet koristi za Netflix i stripove najviše.

Sent from my IN2023 using Tapatalk

Ja ga kupio dok je bio prime day na Amazonu, oko 80 evra ga platio, za roditelje. Sklonio amazonove aplikacije i instalirao Google play store. Radi sasvim solidno, koristi se uglavnom za striming. Baterija je fenomenalna, ne punim ga po mesec dana, sa SOT od oko 10-12 sati. Nije preterano brz, oseti se da nekad zaštuca, ali radi solidno.

Ja ga kupio dok je bio prime day na Amazonu, oko 80 evra ga platio, za roditelje. Sklonio amazonove aplikacije i instalirao Google play store. Radi sasvim solidno, koristi se uglavnom za striming. Baterija je fenomenalna, ne punim ga po mesec dana, sa SOT od oko 10-12 sati. Nije preterano brz, oseti se da nekad zaštuca, ali radi solidno.
Vrlo slične utiske imam i ja, samo mi se čini da je 20000 RSD malo previše za njega.

Pittsburgh, ako imaš nekog u Nemačkoj, Švici ili Austriji naruči preko Amazon.de pošto je tamo trenutno 110 evra.

Nazad
Vrh Dno