Šta je novo?

amazon питање

GoldenBoy

Slavan
Učlanjen(a)
16.01.2006
Poena
309
Знам да ово не спада у домаће тржиште, али пошто нема форум "страно тржиште"...

Дакле, хоћу да купим неку стварчицу (конкретно тастатура са уграђеним тачпедом) и нашао сам то на amazon.com. Колико видим amazon.com је за америку, имају посебне сајтове за немачку, британију. Валуте се разликују као и цене... Јел уопште могу да купујем на неком од ових сајтова? Да ли има везе хоћу ли то урадити на amazon.uk или amazon.com? И коначно да ли шаљу робу у нашу земљу.

Ако неко има искуства могао би и да ми препоручи неки други сајт.

Poslednja izmena:
Pa koliko je meni poznato šalju za našu zemlju samo filmove i knjige (nemački amazon, ostali možda ni to). Ništa od ostale robe se ne šalje kod nas.
Inače to ti sve i tamo piše, samo malo prošetaj po sajtu (bilo koji amazon).
Dakle možeš da kupuješ bez problema dok god imaš nekog u inostranstvu da ti to posle donese.:D
Ima veze koji od amazona odabereš jer se kao što si rekao razlikuju cene kao i načini slanja (cena i zemlje u koje roba može biti poslata).

Poslednja izmena:
Јел има неки поуздан сајт на коме бих могао наћи овакву тастатуру (тачпед), колико знам код нас тога нема.

Може ли се amazon.de прилагодити да приказује садржај сајта на енглеском и како?

GoldenBoy je napisao(la):
Јел има неки поуздан сајт на коме бих могао наћи овакву тастатуру (тачпед), колико знам код нас тога нема.

www.ebay.com

I americki i britanski amazon salju cd-ove, dvd-eve i knjige do nas.

Nazad
Vrh Dno