Šta je novo?

Amazfit GTS 3

ciciban

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Da li neko ima iskustva sa ovim pametnim satom? Dvoumim se između njega i Xiaomi watch 3... Amazfit GTS3 mi se čini privlačnijim, ali neki su se žalili na probleme sa bagovanjem... Ne znam ni koji bolje sarađuje sa novim IOS-om?

Da li neko ima iskustva sa ovim pametnim satom? Dvoumim se između njega i Xiaomi watch 3... Amazfit GTS3 mi se čini privlačnijim, ali neki su se žalili na probleme sa bagovanjem... Ne znam ni koji bolje sarađuje sa novim IOS-om?
GTS 3 nema mogućnost poziva a redmi watch 3 ima. Takodje rw3 je noviji i mislim da mu je bolja baterija. A ako ti ne treba mogućnost poziva pogledaj i gts4 mini ako želiš Amazfit. Tu su negde po ceni.

imam GTR3 (samo drugaciji oblik kucista)
Jako dobar sat, super radi, samo sa zadnjom nagoradnjom su malo zeznuli bateriju i dost krace traje. Misli mda ce se to popraviti sa prvom nadogradnjom tako da nije nesto posebno.. cca 2 tj u prosjeku izdrzi...

Vrh Dno