Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li neko ima iskustva sa ovim pametnim satom? Dvoumim se između njega i Xiaomi watch 3... Amazfit GTS3 mi se čini privlačnijim, ali neki su se žalili na probleme sa bagovanjem... Ne znam ni koji bolje sarađuje sa novim IOS-om?
Da li neko ima iskustva sa ovim pametnim satom? Dvoumim se između njega i Xiaomi watch 3... Amazfit GTS3 mi se čini privlačnijim, ali neki su se žalili na probleme sa bagovanjem... Ne znam ni koji bolje sarađuje sa novim IOS-om?
GTS 3 nema mogućnost poziva a redmi watch 3 ima. Takodje rw3 je noviji i mislim da mu je bolja baterija. A ako ti ne treba mogućnost poziva pogledaj i gts4 mini ako želiš Amazfit. Tu su negde po ceni.
imam GTR3 (samo drugaciji oblik kucista)
Jako dobar sat, super radi, samo sa zadnjom nagoradnjom su malo zeznuli bateriju i dost krace traje. Misli mda ce se to popraviti sa prvom nadogradnjom tako da nije nesto posebno.. cca 2 tj u prosjeku izdrzi...