Šta je novo?

amazfit gtr 47mm

Kovac

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
620
Moze mala pomoc

koristio sam sat na moru - kupanje samo, nisam ronio sa njim - istrosila se baterija i kad sam se vratio stavim ga na punjac i ...

20230719_091106.jpg

i ni makac dalje .. da li ima neko neki pametan savet .. servis .. itd

hvala unapred

Nisu predvidjeni za slanu vodu, niti za pritiskanje prekidača dok su mokri.

Ne verujem da mu ima pomoći, ali uvek možeš da probaš sa pirinčem.

Nisu predvidjeni za slanu vodu, niti za pritiskanje prekidača dok su mokri.
Ne znam odakle ti ovo, ali po proizvođaču sertifikovani su za do 50 metara bilo obične ili slane vode. Ne za saune i đakuzi.
Ali verovatno je vreme uradilo svoje i neki spojevi su možda popustili. Stavi ga neko vreme na punjač i sačekaj, ako ne proradi ni onda, verovatno je gotov.

Ne znam odakle ti ovo, ali po proizvođaču sertifikovani su za do 50 metara bilo obične ili slane vode. Ne za saune i đakuzi.
Ali verovatno je vreme uradilo svoje i neki spojevi su možda popustili. Stavi ga neko vreme na punjač i sačekaj, ako ne proradi ni onda, verovatno je gotov.
Iz iskustva i zato što znam za nekoliko uništenih na isti način. Mogu Kinezi (a i ostali) da pišu u reklami šta god žele, ali sitna slova i realnost govore drugačije.

Šta znam. Imam Amazfit T Rex, bio je i u moru i bazenu, kupano u toploj vodi, i dan danas radi savršeno.

Imam ovak gtr 47 samo titanium, evo vec treca godina, kupanje u bazenu, moru, pu pu samo da ga ne ureknem, sljaka sve normalno...

Nazad
Vrh Dno