Šta je novo?

Amazfit GTR 3 - problem sa očitavanjem senzora

delboy

Slavan
Učlanjen(a)
03.08.2004
Poruke
1,187
Poena
455
Posedujem sat iz naslova i imam problem sa očitavanjem senzora, tačnije ne očitava ništa od zdravstvenih parametara već dobijam poruku "wear device properlyfo measurement". Senzor ne svetli tako da je to najverovatnije problem. Nekad tokom restarta urešaja ili prilikom hard reseta senzor zasvetli, izmeri parametre i onda sve po starom, zabaguje i merenja se više ne vrše. Vidim da je to čest proble kod Amazfita ali nisam nigde našao kako se rešava. Pretpostavljam da senzor nije mrtav pošto povremeno proradi. Da li postoji način da se flešuje starija verzija softvera pošto je na satu trenutno poslednja dostupna verzija ili da li ima neko ideju kako da se ovo reši ?
 
Elem, juče radilo očitavanje bez problema, skinuo sat sa ruke, sezor svetli zeleno, otišao da se istuširam, vratio se i uzeo sat, senzor i dalje svetli, stavio ga na ruku, prestaje senzor da očitava parametre. Danas ga ugasio, pa upalio, senzor radio sat dva pa prestao da očitava. Jel ima neko ideju šta može da bude, softver ili senzor ?
 
Sta god da je nije to normalno, da li imas garanciju da ga reklamiras? Ja imam amazfir gts 2 mini vec preko 2 godine i nikad nije imao takav problem. Jedino nekad za merenje spo2 trazi da se bas stegne kais ali izmeri kad to uradis.
 
Nazad
Vrh Dno