Šta je novo?

Amazfit Balance

Da li je neko probao da ubaci teme sa drugih izvora i kako?
Ja sam nesto probavao ali nije mi uspelo

Ja na iOSu koristim WFAmazfit aplikaciju. U sustini, preko app se skine QR code, preko Zepp aplikacije odes na Device-General-Developer Mode i onda na + i Scan. Potrebno je naci QR code koji je prethodno skinut:
1731307443401.png

Isto mozes i preko https://amazfitwatchfaces.com/, nadjes WF koji ti odgovara, otvoris QR code i diretkno uslikas.

Da li se moze koristiti plaćanje satom, umesto karticom kod nas?

Baš šteta.Taman sam mislio da kupim jednog Balansera,kada ono međutim.Truli zapad i dalje tera po svome,samo je najksuplje najbolje.

Da li kod nas postoji zastupnik za Amazfit telefone?

Da li se moze koristiti plaćanje satom, umesto karticom kod nas?
Moja (online) banka u Nemackoj nije direktno podrzana u Zepp aplikacij ali jeste preko Curve aplikacije, gde se kreira nova kartica, koja se poveze sa aktuelnom karticom iz banke..

Ideja nje loša,registrovati domaću mastercard na Curve,pa onda Curve na Amazfit Balance,samo ako moze domaća na Curve?

Ideja nje loša,registrovati domaću mastercard na Curve,pa onda Curve na Amazfit Balance,samo ako moze domaća na Curve?
To nisam siguran, nazalost bih rekao da Srbija nije podrzana:

Curve is available for UK and EEA residents. For now, Curve only supports Mastercard®, Visa, Diner and Discover branded debit and credit cards.

Mogu probati sa karticama od matoraca, bicu u Srbiji ovaj vikend.

Nazad
Vrh Dno