Šta je novo?

AM4 itx ploca

• Začetnik teme Začetnik teme poopBot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
P

poopBot

Guest
Hocu da uzmem neku ITX plocu i 2700x pa me zanima koje su najbolje opcije , sad gledam po netu neki fake vram phasovi i ostale gluposti
ja sam razmisljao da uzimem BIOSTAR X470GTN , za sada sam nasao samo ASrock 450 , ako moze neki savet

Ok izbor 🙂 Zvanicno ima isti vrm sa b350i, ali nesto veci radiator na vcore vrm, i sklonili radiator sa soc vrm (jednostavno smetao nekim htpc kulerima), ali on se greje sada cak manje (nesto su cackali sa naponima verovatno). Lik sa overclockers.ru je naterao igpu na 1600MHz uz soc napon 1.2V bez nekih problema sa pregrevanjem, na b350i mu je rezultat bio nesto slabiji. T.j. ploca za preporuku.

Hmm nego koji ram da uzmem za ovo cudo , razmisljam sad da ne idem 2700x nego da izguram do sledece godine sa 2400g pa tada da radim upgrade na zen3 , nego sto se tice rama otisao sam na MSI sajt i nema neka lista imam samo da skinem test koji su oni radili 7A4vA0 koji je u nekom supackom formatu koji ne mogu da otvorim.
Kontam da trebam da gledam neke module 3200mhz sa sto manjim CL

Sta css ti m.2 uopste?

Uzmi klasican SATA disk..

hmm pa deluje mi ko da je 10-20e vise ako gledam ove od 250gb , vise je bilo pitanje zbog ploce u smislu da li nvme radi xD , a pa iskreno m.2 sam hteo sam zbog prostora

Pa dobro, posto je ITX, ima smisla.

Bolje uzmi duplo veci obican m.2 za isti/malo veci novac, nego nvme.

narucio , javljam kad stigne kako radi , inace samo me zanima informativno , ploca pise da ima "Realtek ALC 887 codec (7.1 channels)" za zvuk , a ima samo 3 audio dzeka, kako to funkcionise , mislim meni isti djavo ja ima 2.1 zvucnike al cisto informativno nisu mi bas jasni

f16t870p14810n2_IbJeZWFd.png

256 GB Samsung 950 Pro M.2 SSD (connected via M.2>PCIe adapter card):
f16t871p14810n13_EIfHjzya.png

nvme je moguć i na starim z68, z77, 970, 990... AMD i intel AMI uefi biosima. Tutorial u linku.
(moglo bi to i u sticky, zatrebaće mnogima)

https://www.win-raid.com/t871f50-Gu...rt-for-all-Systems-with-an-AMI-UEFI-BIOS.html

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno