Šta je novo?

AM3+ NB990

slobomo

Slavan
Učlanjen(a)
24.06.2009
Poena
445
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi 13T Pro black
Pametni uređaji
Samsung smartwatch
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Po svemu sudeci moracu uskoro da prelazim na takvu plocu pa mi recite koje su malo bolje, budzet je do 15kRSD, recimo

Meni licno deluje kao ok ova

Znaci prodao bih moju Ausu m4a78t-e(moze i predlog za cenu) a sve drugo ne bih dirao(pa valjali ili ne ovi novi amdFX4,6,8) bar na 1g ili jace.

Po svemu sudeci moracu uskoro da prelazim na takvu plocu pa mi recite koje su malo bolje, budzet je do 15kRSD, recimo

Meni licno deluje kao ok ova

Znaci prodao bih moju Ausu m4a78t-e(moze i predlog za cenu) a sve drugo ne bih dirao(pa valjali ili ne ovi novi amdFX4,6,8) bar na 1g ili jace.

Mislim da ti je ta ploca najbolji izbor za taj budzet, ja je imam u kombinaciji sa Phenom II 955 i Kingston HyperX DDR3 @ 1600MHz, sve radi super. Ploca ima najjaci chipset, dobar layout, Corssfire i SLI (16x/16x) mogucnost... Moze kasnije da stavis neku reviziju buldozzer-a koje ce sigurno biti ok.

Poslednja izmena:
Da tako i ja cenim.
TheBear hvala na odgovru/savetu.
I ona ud5 ne izgleda lose al malo je jace cene :( .
PS jel ti mem. KHX1600C7D3X1K2/4GX ?
Gledao sam na njihovom sajtu da je podrzana. Kao i Noctua nh-d14tica :D

Poslednja izmena:
Da tako i ja cenim.
TheBear hvala na odgovru/savetu.
I ona ud5 ne izgleda lose al malo je jace cene :( .
PS jel ti mem. KHX1600C7D3X1K2/4GX ?
Gledao sam na njihovom sajtu da je podrzana. Kao i Noctua nh-d14tica :D

Memorija mi je KHX1600C9AD3B1K2/4G, nije ista kao tvoja tvoja je CL7 valjda je to jedina razlika, ali radice to sigurno pogotovo ako je u support listi...

Za UD5, pa ja mislim da se ne isplati dati 3-4k vise za malo bolje hladnjake i vise PCI-E slotova, kao da ces stalvjati 3-4 graficke u SLI ili CF... Ako te instersuje OC, bas je jedan Gigabyte-ov overkloker stavio tutorial za OC buldozzer-a na UD7 ploci i naglasio je da ta podesavanja mogu da se preslikaju i na UD5 i UD3, tako da sto se OC mogucnosti tice sigurno su veoma slicne...

Znaci ipak je precenjuju Ultra Durable 3 i Driver MOSFETs - Integration of VRM Components.
Koliko sam ja video da se te dve razlikuju(ne racunam ecventualni drugaciji raspored i broj PCI* slotova i sta vec.

E da jos jedno pitanje.
Dal postoji adapter ATA to SATA, trebace mi za NEC 7200 rezac, ili i on mora na dobos lol .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno