Šta je novo?

AM2 vs S939

= IGY =

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
465
Molim vas pomagajte !!!
Vise stvarno neznam da li se isplati da prelazim sa moje ok 939 platforme na am2!
Dobicu ddr2 ali opet da li je to puno bolje od ddr1!
Treba puno para da se prece na am2!
Jedino to sto posle 939 nece nista vredeti!
sta mislite????!!!!

= IGY = je napisao(la):
Molim vas pomagajte !!!
Vise stvarno neznam da li se isplati da prelazim sa moje ok 939 platforme na am2!
sta mislite????!!!!
Moja preporuka je da ne radiš to, već da sačekaš da dvojezgarnim AMD procesorima još padne cena i onda lepo samo zameniš CPU i to je to.

nisam znao da postoje S939 procesori sa 2 jezgra
koliko znam, AMD procesori sa 2 jezgra psotoje za AM2 (i jos neko verovatno ali to nije S939)

ja bih, da imam para i razloga uopste, zamenio S939 za AM2
DDR2 memorija je ejfinija koliko videh u cenovnicima, u Hot Hardware-u ima ponuda AM2 ploca i procesora sa jednim jezgrom po lepim cenama a uskoro se ocekuje pad cena procesora sa 2 jezgra

= IGY = je napisao(la):
sta mislite????!!!!

1. Pa i ne isplati se nesto
2. Puno bolji? promili.
3. Puno para, pa cene su skoro pa identicne?

a ja sam mislio da X2 ide u AM2 kad ono... :D
priznajem, otkako kupih sebi S754 nisam pratio S939, sta vise, izgleda da cu preskociti S939 :)

mozdas e desi da odradim upgrade tako da bih ja uzimao AM2 u tom slucaju (AMD navika, sta da se radi)

Joj, kakvi information lacks u ovom tredu... :p

Novi X2 i jesu napravljeni da idu u AM2, stari idu u 939... Nego, oće li biti dvoglavih Opterona za AM2? To mene interesuje... :-devil-:

FAQ je napisao(la):
Joj, kakvi information lacks u ovom tredu... :p

Novi X2 i jesu napravljeni da idu u AM2, stari idu u 939... Nego, oće li biti dvoglavih Opterona za AM2? To mene interesuje... :-devil-:

Naravno da hoce :).Vise informacija 15. avgusta kad AMD izbaci nove opterone za socket F(1207 pinova).

Vrh Dno