Šta je novo?

AM2 overklokerska ploca

stormwatch153

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.12.2005
Poena
380
Zamolio bih korisnike sa iskustvom da mi preporuce dobru overklokersku plocu za AM2 platformu, cena nije bitna.

Asus m2n-e ili sli, trenutno najbolja 570 ploca kod nas. DFI je verovatno bolji ali ga nema kod nas. 590tice su preskupe.

Ja se nesto razmisljam o onom jeftinom Foxconn-u sto je Nedjo okacio u HotHard. sobi :).
Nisam naleteo na neki test na netu,pa ako neko primeti neka stavi ovde ili na PM.

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novi tread, postavio bih jedno podpitanje: Koju NF570 Ultra plocu biste pre uzeli i zasto: MSI K9N Platinum ili ASUS M2N-E. Ja sam u dilemi izmedju ove dve. Benchmark je testirao K9N Platinum i nisam bas bio odusevljen ovom konstatacijom: "Athlon 64 FX-62 nije na ovoj platformi mogao da prođe kroz većinu testova. Pri tome tokom testiranja se kuler na čipsetu prilično grejao." Kod M2N-E problem grejanja verujem da je bolje resen s' obzirom da ima heat-pipe na chipsetu ali bih voleo da cujem vise o ovoj ploci iz prve ruke tj. od nekog ko je ima.
Test ASUSove M2N-E ploce nisam mogao da nadjem nigde na netu (ima samo test M2N32-SLI Deluxe) a da ne govorim da je uopste nema u prodaji bar sto se Novog Sada tice.

K9N Platinum:
http://www.benchmark.co.yu/vidito.php?oliver=3498&sid=10814&pop=DoP&form22=+Idi!+

Hvala na odgovoru, verovatno cu uzeti taj Asus M2N-E, ovde u Subotici se lako nabavlja, jedino se bojim da se malo losije hladi zbog pasivnog sistema ali cu ja to vec lako resiti. Ovo je jeftino a super resenje za AM2 anyway...sa 1Gb 667 Memorije i Sempron 3000+ sve skupa izadje 230 Eur.

ivanbo2003 je napisao(la):
Ja se nesto razmisljam o onom jeftinom Foxconn-u sto je Nedjo okacio u HotHard. sobi :).
Nisam naleteo na neki test na netu,pa ako neko primeti neka stavi ovde ili na PM.

Samo lepo uradi search sa onim nebuloznim brojevima tj oznakom ploce na google i dobices par testova odma!!! Koliko sam primetio ploca je jedna od boljih za overklok. Skroz je nahvalise!!!

Proday je napisao(la):
Samo lepo uradi search sa onim nebuloznim brojevima tj oznakom ploce na google i dobices par testova odma!!! Koliko sam primetio ploca je jedna od boljih za overklok. Skroz je nahvalise!!!

Cool,hvala druze,jesam trazio,ali izbacio mi dobri google niz sajtova koji je prodaju :).
Probacu ponovo.

Poz

Ma nema problema; kad si tako dobar covek evo ti i link ;o)

http://www.overclockersonline.com/?page=articles&num=402

Neznam da li navijaju za amd ali lepo nahvalise plocu.

E sad sto se tice nedje ja sam mu i pisao na pm i probao da ga dobijem na mob 2 dana ali se nije odazivao, pa sam nakraju odustao. Tebi zelim srecu u svakom slucaju jel mi ploca izgleda super za te pare (osim ako nedjo nije omasio link i stavio 590sli umesto one 570ultre) ;o)

Proday je napisao(la):
Ma nema problema; kad si tako dobar covek evo ti i link ;o)

http://www.overclockersonline.com/?page=articles&num=402

Neznam da li navijaju za amd ali lepo nahvalise plocu.

E sad sto se tice nedje ja sam mu i pisao na pm i probao da ga dobijem na mob 2 dana ali se nije odazivao, pa sam nakraju odustao. Tebi zelim srecu u svakom slucaju jel mi ploca izgleda super za te pare (osim ako nedjo nije omasio link i stavio 590sli umesto one 570ultre) ;o)

Hvala majstore,odlican review.
Meni se ne zuri toliko,mogu i da sacekam.Btw ima onog asusa u prodaji u Bg(ne sli verzija),tako da je to dobra alternativa.Kosta nekih stotinak evra(pc berza).

Poz

Znaci moze i SLI da se enable-uje, necu vise da se smaram sa review-ovima, nasao sam plocu za sebe, samo da se pojavi u Srbiji ...

Vrh Dno