Šta je novo?

AM2 obracun 4450e vs X3 8450

jonesba

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2007
Poena
320
Pozdrav...Naime desilo se to da sam odjednom dobio ponudu da biram izmedju ova dva procesora koji ce se dobiti na poklon tj kao plata za neke umne usluge od strane moa...

Generalno sta bi ste vi pre uzeli i recite mi zasto tj koja je prednost jednog a koja drugog...Razmisljam se posto ce to da ide na Biostar TA 780G M2+ a cuo sam da ima probleme sa Phenomima ali onim sa visokim TDP...

Generalno i jedan i drugi procesor su mi zanimljivi posto su nekako retkost na nasem trzistu...Koliko sam video nisu u istom cenovnom rangu i garant ima zackoljica kod lika koji ce mi ih "pokloniti" (garant cu morati da doplatim za taj X3) ali znaci zanima me sta je bolje...

Generalno mene trenutno zadovoljava i Sempron koji imam ali kad vec imam ovakvu sansu tj da odradim jedan mali programcic za racunovodstvo a u zamenu dobijam ovo sto da ne zamenim Semprona...

AHa pa mislio sam ne zbog pitanja performansi nego potrosnje ali ako kazete ipak da je X3 bolja investicija(saznao sam od lika da je u pitanju polovan X3 star mesec dana zato stoji ponuda novi 4450 ili 8450)....

Pitam jer videh da X3 bash i nije naisao na neka odobravanja od strane BEnch community ali dobro znaci ipak je bolji od trenutnih resenja X2 procesora iz AMD

E svasta i ja cu da zaradim Tripper

AHa pa mislio sam ne zbog pitanja performansi nego potrosnje ali ako kazete ipak da je X3 bolja investicija(saznao sam od lika da je u pitanju polovan X3 star mesec dana zato stoji ponuda novi 4450 ili 8450)....

Pitam jer videh da X3 bash i nije naisao na neka odobravanja od strane BEnch community ali dobro znaci ipak je bolji od trenutnih resenja X2 procesora iz AMD

E svasta i ja cu da zaradim Tripper

Pazi ovako. Za igrice jos uvek su dual core bolji procesori. Ali naranvo bitno je koji dual core procesor. Da si pitao da li je bolje da uzmes X2 6000+ ili X3 8450, e onda bi to vec bila druga prica. X2 6000+ je po mom misljenju bolji izbor za gaming (zapravo siguran sam da jeste). Cak su i u istom cenovnom rangu, i zato bi bilo pravo poredjenje.

Ali X2 4850e ? Tu nema dileme. X3 8450 je bolji. Jos ako mozes da ga nadjes jeftinije samo zato sto je mesec dana star onda jos bolje. Uzmi to i nemoj da razmisljas.

Heh nema igranja vise u tome je fazon...Stvarno sam digo ruke od igranja tj ovih novih naslova...Npr evo sad se trenutno super zabavljam sa Warhammerom 40K koji radi savrseno u HIgh na 1680 na integrushi...Sta covek da pozeli vise

Procesor moram uzeti jer decko nema kesh da mi plati za program(mislim ili procesor ili da ga cekam mesec dana za kesh sto mi ne odgovara...)

A moze kad ga izgustiram tj kad vidim da mi ne treba ide u tvoje ruke :-devil-:...

Vrh Dno