Šta je novo?

Alternativa phoyoshopu?

• Začetnik teme Začetnik teme G!!!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

G!!!

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
780
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360
Mobilni telefon
s24u
Steam
mocnijogurt
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Alternativa photoshopu?

po mogucstvu besplatna i da moze da se skine sa neta ofkors 🙂

legalizacija je opasna stvar 😉

hvala hvala cheers

osim gimpa i nema nekog programa koji ni priblizno moze da zameni ps....ja se josh ne brinem za legalizaciju u slucajevima privatnih korisnika.

ZoNi je napisao(la):
GIMP, moze da se sa Neta skine besplatno (verzije za Win i Lin)

Daj molim te neki link. TNX

kad smo vec tu, da li postoji sada, sa propascu blendera neki drugi freeware 3d program? da moze barem da se modeluje u njemu.

a jel možda zna neko postoji li alternativa umesto accesa i po mogućstvu da je kompatibilan sa accesom?😀

silvereye je napisao(la):
ja se josh ne brinem za legalizaciju u slucajevima privatnih korisnika.

ma ni ja .. ali se brinem za sluchajeve privatnih firmi kao shto je moja 🙂

Onda se izvinjavam. Ja sam Open Office instalirao cisto iz radoznalosti, malo se igrao u njemu i na kraju ga deinstalirao. S obzirom da je besplatan kao alternativa ipak skupom Office-u je odlicno resenje, ali ako sme da se koristi piratski Office... 🙂

hehehe... konacno cemo Broz i ja da se slozimo - Gospodo! Nema besplatnog rucka! Nema!!!

Access je super lak...ali kosta🙂

ZoNi je napisao(la):
au, bre... pa, jesi li cuo ti za Google? Da si otisao na Google i ukucao "gimp", video bi da je prvi link www.gimp.org 😎

Nisam mogao da odem na Google, isteklo mi je vreme pa sam bio u Home rezimu. Namera mi je bila da paste-ujem jlink u Sezamov GetOrder.

paint shop pro koristim ja...to ti je najbolja alternativa photoshopu

ali ni on nije besplatan,posle 30 dana mora da se plati...lako cesh naci krek,ali ne znam da li ce i to moci da provere pri legalizaciji jer se program PSP ceo skida sa interneta i ne treba ti CD

Nazad
Vrh Dno