Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ima li neki program koji moze odmah po startovanju sistema da ogranici brzinu citanja cd-a i vreme zaustavljanja motora. Ovaj iz nerovog paketa mi baguje samo tako.
Hvlala unapred i pozdrav.
Neki proizvodjaci cd-dvd rezaca/citaca su razvili utilitije za svoje uredjaje kojima moze da se ogranici brzina citanja, pa eventualno proveri da li to ima za tvoj uredjaj.
Ako sumnjas na bagove, da li si probao neku drugu verziju drive speed-a, obicno se bagovi ispravljaju u novijim verzijama, a ponekad oni koji su ispoljeni u aktuelnoj ne postoje u nekoj ranijoj verziji.
Imam liteon i rezac i dvd citac, al mislim da za njih nema ovo. To bagovanje nera se ogleda u sledecem: Namestio sam da se startuje sa sitemom, i ogranicio brzinu citanja na 32. Ali, svaki put, da bi radio kako treba, moram da ga podignem iz tray-a. U suprotnom, on stoji u tray-u ali cd se cita sa max brzinom.
Jel` ti cekirano "restore speed setting at startup" i ostale opcije pod Options. Vidi da malo alteriras te opcije - pa javi sta se desava.
Koja je verzija nero-a?
Autor Nero Toolkit-a je Erik Deppe i alati se razvijaju nezavisno od Nero Burning engina. Kao što su ti lepo preporučili, pokušaj sa novijom verzijom DriveSpeed-a da rešiš problem.