Šta je novo?

Alternativa iOS 6 mapama

Gibli

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2005
Poena
645
Imate li preporuku za alternativnu aplikaciju koja će privremeno zameniti apple maps.
Vidim da su http://www.openstreetmap.org/ detaljne, ima li nešto što njih koristi?

U pitanju je IP4s sa iOS6, nije rađen JB.

Hvala unapred.

ne znam da li je app i dalje na storeu,al ja koristim classic maps i nije losa.Ponekad nije dovoljno precizna,al je ista kao gmaps.Probaj sa njom.

ne znam da li je app i dalje na storeu,al ja koristim classic maps i nije losa.Ponekad nije dovoljno precizna,al je ista kao gmaps.Probaj sa njom.
Nema je više, skinuta je sa store-a zbog pravila o korišćenju gmaps servera...

Galileo koristi OSM i prilicno je detaljno (cak i prigradska naselja i manja mesta su skroz oznacena)
takodje Waze je odlican za turn by turn, takodje free na app storeu

www.waze.com
http://galileo-app.com/
Hvala ti, probaću.

kako da instaliram na HR Appstore?

Izgleda da je ima samo u USA store. Nadam se da ce doci i kod "nas" za par dana.

Izgledaju odlicno. Na kraju odluka da se izbaci YT i GoogleMaps iz OS6 ispade odlicna.

Da li neko zna zasto nema aplikacije na HR store (bez JB)? Za USA moram da imam njihovu karticu.

Zanima me sta bi se desilo kada bi mi neko iz USA (sa svojom karticom) za uslugu skinuo aplikaciju (tj. oznacio je da sam je skinuo) na moj nalog i onda prebacio natrag na HR (sa mojom karticom). Dakle, ja bih mu dao privremenu sifru za nalog (imam poverenja) i on bi skinuo samo tu besplatnu aplikaciju.

Da li bi posle mogao da radim update, kada izadje nova verzija a da sam na HR store?

Verovatno ce se ova aplikacija pre ili kasnije pojaviti i u HR, ali mozda nije lose da se zna oko ovoga. Voleo bih da skinem Bastion igru za iPad koje opet nema u pola sveta :(

Možeš da otvoriš US nalog i bez kreditne kartice. Otvori US AppStore neulogovan i počni skidanje bilo koje besplatne aplikacije. U formularu za registraciju će biti moguće označiti "no card".

Sta ce biti kada kasnije se ulogujem na stari HR nalog (tamo su mi sve kupljene aplikacije)? Kako da samo tu aplikaciju sa US store prebacim unutar mog postojeceg Apple HR naloga? Koliko sam video mogu samo po jednom nalogu da sihronizujem.

To nije tacno za sinhronizaciju, meni je na telefonu US nalog a na PC-u HR nalog, sinhronizacija radi savrseno, na HR nalogu mi dolaze update-i za lokalne app a za ostale mi dolazi na telefonu, sinhronizacija radi savrseno, sve sto je na telefonu prebaci na PC i obrnuto!

Probao sad da kreiram novi nalog i izgleda da sklonise NONE opciju za placanje.

Probao sam i iz itunesa i preko sajta i vidim da je izgleda moguce ako se najpre klikne na free aplikaciju a tek onda kreira nalog. Videcu ovih dana da bacim jos jednu e-mail adresu i da probam ponovo. Vidim da napreduju u sklanjanju te none opcije svake godine...

Ja ne razumem kome je upotrebljiv google maps u ovoj zemlji, to ne moze da se poredi sa navigacijama...

Nazad
Vrh Dno