Šta je novo?

Altec Lansing VS2421

teletabis

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2004
Poena
649
Pitanje za vlasnike istih.... jel se kod vas čuje zujanje trafoa iz zvučnika?

neprimetno... samo kada je ceo komp iskljucen.

Ima ih burazer i cuje se poprilicno, ali samo kad stoji u uglu sobe, pa se "rasteruje" zvuk.

Da , čuje se trafo kako zuji.

Inače ja kad ugasim komp, ugasim i zvučnike , ali opet se čuje trafo.

Mada su zvučnici za tu lovu extra..........malo je bas prenaglašen, ali da se podesiti......

ja ih imam i super sam zadovoljan za taj kes...cuje se malo ali nije strasno...

ово је изгледа честа бољка на новијим серијама.

мало мало па се неки власник жали на брујање трафоа....

Poslednja izmena:
Rešenje bi trebalo da bude lakiranje namotaja trafoa koji fabrički nisu lakirani, pa njihove vibracije stvaraju zujanje.

devojka ima taj model cuje se, cuje se i kod mene na VS4121 ali je resenje da ih ugasim kad ne slusam mjuzu i preko noci :d

Ma, štos je što se na sluškama ne čuje uopšte. Znači kad bocnem sluške nema ničega, a zujanje se čuje iako su zvučnici okačeni na zid na nekih 60-70cm od mene.

Da dodam da su osteljivi na DECT telefon strašno.

to da...^^^

I kod mene se cuje zujanje...Cak se cuje i neko isprekidano zujanje koje moze da prestane ako se malo pomeri onaj kablovski daljinac(???).Moguce je da su mi dosta isprepletani kablovi,nemam pojma.Sve u svemu ,zvucnici su odlicni za te pare,najveca zamerka mi je ti sto ne poseduju klasicne visokotonce i onaj mali "treble" potenciometar mora da stoju skoro na maksimumu kako bi zvuk bio brirodan.

ja vatam i radio tek tako, msm kod mene zujanje + radio stanica (ali jako tiho) koliko sam skontao je 021 (novosadska stanica)
msm neprimecujem to inace, samo kada su ukljuceni a nista ne slusam, ali za te pare...za mene najbolje potrosenih 50eura :D
inace slusam na intergrusi i na fonu i na mp4 :)
svuda zuji kako god da okrenes :p

Je l može da se skine prednji deo sa zvučnika? Nakupila se prašina, pa bih da očistim. Probala sam ali ne ide, pa sam kontala da pitam pre nego što upotrebim jaču silu :)

Nazad
Vrh Dno