Miroslav je napisao(la):imam ja jedno pitanje. Creative 5100 ili koji vec su veoma slicni sa cenom gore pominjanih Altecovih modela. Ali Creative je 5.1 a ovi ALtec kazete 2.1. Pa koliko je to bolji Altec? Ja sam samo cuo bas te creative, i razmisljam da ih uzmem. Al sad me zanima, jel se to bas oseca ta razlika, i jel vredi dati prednost Altecovim ispred Creativovih zvucnika?
Ipak bi bilo lepo imati surround u igrama
Miroslav je napisao(la):Ipak bi bilo lepo imati surround u igrama
Miroslav je napisao(la):taj 5300 koliko znam ima digitalnu vezu, jel ista situacija i sam tim Altecom 251e?
Miroslav je napisao(la):http://www.altecmm.com/product_details.asp?pID=251&sID=1
jel na te zvucnike mislite kad kazete da su bolji od 5300? ajde ako su bolji, mozda se otvorim da uzmem. iako se ne cuje pravi surround u igrama, bolje sad da uzmem nego kasnije da kukam sto nisam uzeo na vreme
edit: sad gledam u cenovniku:
251E Subwoofer 5.1, 90W Total system power - 85
ZVUCNICI CAMBRIDGE 5100 INSPIRE 5.1 - 80
ZVUCNICI CAMBRIDGE 5300 INSPIRE 5.1 - 99
pa ako je 251 bolji od 5300 + jeftiniji 15e, cini mi se da ja imam opasnog kandidata da mi ulepsa sobu
Sve sto je Sasha rekao je apsolutno tachno - slusao sam i jedne i druge, merkao ih i na kraju ipak uzeo ATP3 s kojima sam prezadovoljan. E sad, na odluku je delimicno uticala i cena i estetika i kvalitet zvuka - jes da su tisi i da im fale malo srednji tonovi, ali nisam bio voljan da dam vise para za malo kompletniji zvuk na ruznijim zvucnicima. Sve je to stvar ukusa, pa ako mozes da pogledas i jedne i druge i sto je jos bitnije da ih poslusas, moci ces sam da prema svom ukusu/potrebama procenis sta je za tebe konkretno bolje resenje (na primer u PCC)...OptiPlex je napisao(la):I da ja vratim diskusiju na pravi kolosek posto ovaj smutljivi Miroslav opet rovari po forumu :mrgreen: i krade tudje tredove:
321 vs ATP3
Video sam Sasino misljenje, jos neko ? Nisam cuo te ATP3 a usput nisam neki preterani audiofil i poznavalac...Trebam do nedelje da kazem Simpsonu sta uzimam inace ce da se naljuti:beat: i ukine mi garancije k'o CAR-u :mrgreen:
P.S. naravno, Miroslav je u svaki moj tred dobrodosao![]()
Ovo mogu da potvrdim iz licnog iskustva :mrgreen: .Sasa je napisao(la):Ako si odlucio ATP3 onda ni slucajno nemoj da ides negde da slusas 321, pogotovo ne da ih slusas, "jedne uz druge".
Siguran sam da bi takav test pogubno uticao na tvoju odluku za ATP3
Pozdrav!
Mozda test nije savrsen, ali ne bih bas rekao da je toliko los, a sto se samog casopisa tice osim par clanaka (~10% o kojima govoris) ostalo je bas :butt: - drasticno je opsao kvalitet, a neke stvari su bile i ostale lose od samog pocetka, ali da ne skrecemo od teme....OptiPlex je napisao(la):BTW test zvucnika u digitalu je smesan. Kao i 90% tog casopisa.
Branah je napisao(la):nikako ne mogu na Altecovom sajtu da nadjem opis za 321... help
S obzirom na cene na netu ne bi nikako trebao da ide preko 100e (cak i manje),,,, da li su ti rekli kada ocekuju 621 ?Paja je napisao(la):... trebalo bi da (ako lazu mene i ja lazem vas) stignu i Altec Lansing 621 zvucnici po ceni 25-30EUR-a vecoj od 321.
Ne treba naglasavati da oni nemaju veze sa 321 ili ATP3...
Da X... daju nikakav zvuk (nije nikakav vise plastican) za pucacine ... ali da li ovi 2100E idu u istu korpu sa njima ?? Ja nisam nasao nikakav ozbiljniji nfo na 2100E temu, ali s obzirom na deklarisanu snagu i pripisanu cenu vise deluju kao ukrasni detalj (opet bilo ,bi lepo da ih je neko cuo ...) ...svi ti X100 su mnogo losi. Srednji tonovi ne postoje.
Bas je jak, a visoki su prenaglaseni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari