Šta je novo?

ALTDVB me zeza... ne moze da snima?!

mikele

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2002
Poena
620
Fenomenalno parce softvera, zaista, ali imam sa njim problem, znacajan. Ne mogu nista da snimim. Cim kliknem crveno dugme "record" prijavi mi sledece: "Recording function is not implemented in current interface" .Uopste nemam predstavu o cemu se radi. Ima li neko ideju?

Poslednja izmena:
mikele je napisao(la):
Fenomenalno parce softvera, zaista, ali imam sa njim problem, znacajan. Ne mogu nista da snimim. Cim kliknem crveno dugme "record" prijavi mi sledece: "Recording function is not implemented in current interface" .Uopste nemam predstavu o cemu se radi. Ima li neko ideju?

Koju verziju AltDVB-a koristis? Ja koristim 1.0.6.3459 i snimanje radi.

Sta moze a ProgDvb nemoze, osim sto ima 3puta vise dugmica?

joojant200 je napisao(la):
Sta moze a ProgDvb nemoze, osim sto ima 3puta vise dugmica?

Mnogo toga, prijatelju. Inicijalizuje kartu brze, promena kanala je brza, dekodiranje takodje funkcionise brze u odnosu na Progdvb (a isti su plugin-i u pitanju) i najbitnije, lista kanala se vrlo lako edituje i pravi favorite sto je u Progdvb-u prava nocna mora. Ima Winlirc plugin (sto doduse ima i Progdvb) pa mozes da se zezas sa daljinskim kako ti padne na pamet. Ilustrativniji je od Progdvb-a i daje vise informacija o trenutno aktivnom kanalu, mali primer: ima prozorce u kome u trenutku vide svi parametri, ECM ,crypt system itd pa u trenutku vidis sta se desava; u prozorcetu iznad njega jednostavnim klikom mozes da promenis jezik na kom pratis kanal. Za te stvari u Progdvb-u treba mnogo desnih klikova,OK-a i apply-a i otvorenih padajucih menija da bi to izveo. Uostalom, probaj program i sam pa ces se uveriti. I ja sam bio skeptik.
No da ne duzim dalje, nego da sam sebi odgovorim na pitanje koje sam postavio a sto ce verovatno biti od koristi i ostalima: ALT DVB trenutno podrzava snimanje samo za Skystar2 kartice, za Skystar 1 (Hauppauge Nexus koji ja imam) kaze covek koji je pisao program, bice vrlo skoro. Vrlo i logicno s obzirom da je program od pocetka bio namenjen gledanju Sat Tv-a na sirotinjskim Skystar 2 karticama. Tako da mi ostaje da cekam jos i to pa da vidim da li ce ovaj program da bude ono sto cekam vec godinu dana da resi moje probleme sa gledanjem sat tv. Ono sto je dobro odradjivao Progdvb nije Watchtvpro, znam to jer sam probao oba, a mozda ce Altdvb da bude kompletno resenje. U svakom slucaju, probajte ga, moja preporuka.

Slažem se sa tobom Mikele Altdvb je No 1. Još kad bi imao girder plugin i ispisivanje trenutnih emisija u status baru koga nema bio bi savršen. Da ne pominjem da otvara više kanala od progdvb-a (full-x 1 i 2 npr. ) :d

Nazad
Vrh Dno