Šta je novo?

Alt Dvb Sky Star 2

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Pablo

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
500
neznam dali je ova tema bas za ovde ali vidim da se dosta pricha o SS2 pa valjda cu dobiti to sto trazim.....
ima li ovde neko ko koristi ALT DVB za gledanje satelickog programa ??

Naime do danas sam koristio Prog DVB ali sad sam instalirao ALT DVB i odmah je poceo da mi se svida jeste da je komplikovan (ili mozda i nije samo ga treba skontati)
ali je zato duplo (a mozda i troduplo brzi) za skeniranje Astre 19.2 e sam potrosio samo 150 sec (2.5min) verovali ili ne.....

Zanima me koji je najbolji Audio Decoder, video decoder i sve ostalo........
Kako uraditi favorite (mislim kao poseban folder kao u Prog DVB-u da u njega stavim oko 20 programa koje stalno gledam) ????
Kako konfigurisati time shift ?? (ako ga ima )
Sve ostale trikove koje znate.....

pozz

Ne znam koju verziju AltDVB-a si instalirao, i koje codece imas instalirane, kod mene najbolje radi ova kombinacija.

Sto se tice grupisanja kanala.
Desni klick na kanal, favourite.
Ili ako imas zivaca da se zezas, multiple favourites i onda izaberes neku od grupa.
Posle samo u gornjem meniju checkiras opciju favourites i to je to.

I kod mene je identicno,ako nemas powerDVD instaliraj ga i dobices CyberLink codece.

Instalirao sam verziju 2.2
Imam power DVD ali verziju 5 pa kad na video decoder stavim CyberLink nece da radi ili mozda nisam stavio dobar decoder 🙁 ( odmah na pecetku cim se pojavi glavni prozor izbaci neku greshku )
dobro hwala ali zanima me dali ima time shift ??

Poslednja izmena:
Možeš da skineš samo Cyberlink 7 decoder bez powerdvda i upregneš njega. Mada i ovaj Nvidiin purevideo decoder je super, probaj oba pa izaberi.

Zanima me koji je najbolji Audio Decoder, video decoder i sve ostalo........
Kako uraditi favorite (mislim kao poseban folder kao u Prog DVB-u da u njega stavim oko 20 programa koje stalno gledam) ????
Kako konfigurisati time shift ?? (ako ga ima )
Sve ostale trikove koje znate.....

pozz
najjednostavniji i koji bez greške radi na svim kanalima moonlight, cyberlink, elkard za audio, ac3 filter za ac3 zvuk, ili cyberlink.
svoje favorit liste lako možeš praviti u folderu Configs/Favorites.cfg otvoriš sa notepad i ako ti se ne sviđa postojeća lista možeš da je obrišeš i upišeš svoju znači
1=filmovi
2=sport
i td.

time shift nema u alt dvb.
daljinski...
za ostalo, ako nešto neznaš pitaj, da filtere koje si instalirao i registrovao tražiš u setings/direkcshow/ filters pa ono add filter
Jrj90411.png

inaće postoji i tema oko ss2 i to velika http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=80012 pa ne bi bilo loše da tamo nastaviš sa pitanjima.

postoje specijalizovani forumi za sat evo ja ti preporučujem exyujer tamo imaš sve što ti je neophodno filtere grafove i još mnogo toga, link ti je pravac do uploada u atl dvb temi naravno prvo moraš da se registruješ pa onda da iskoristiš link.
pozdrav.

Poslednja izmena:
@ bit puno hwala na pomoci !!
pozz

Samo mala ispravka imaš podršku za daljinski ali ne kao u npr. Dvbvieweru.. (imaš manje opcija).
Timeshift nema, i osd je malo "jadan" u Altu.

Nazad
Vrh Dno