Šta je novo?

alt + ctrl + delete i jos par problema

sholim011

Slavan
Učlanjen(a)
20.04.2005
Poena
304
kad pritisnem alt + ctrl + delete ne izadje mi odmah task manager nego odvratni windows security prozor koji ima ponudjeno logg off, shut down, lock computer, change password, task manager, cancel.

takode mi je i shut down windows prozor drugaciji, umesto standardne tri opcije shut down, restart, stand by sada mi izlazi neki sa vise opcija...

i poslednje ali najiritirajuce je kada dize sistem izbacuje mi log on prozor user name, password, pa onda moram na ok i tek onda ulazi... ne izlazi standardna opcija gde biram acounts...

kapiram da treba da idem na run gpedit.msc...

ako me je neko razumeo, sto sumnjam, neka pomaze

hvala

Poslednja izmena:
Ako hoces da pozoves direktno task manager koristi ctrl + shift + esc

Po svemu sudeci si destiklirao opciju "Use Welcome screen". Znaci, Control Panel - User Accounts - Change the way users log on or off - stikliraj oba (Use the Welcome screen i Use Fast User switching)

Falcon je napisao(la):
Ako hoces da pozoves direktno task manager koristi ctrl + shift + esc

Po svemu sudeci si destiklirao opciju "Use Welcome screen". Znaci, Control Panel - User Accounts - Change the way users log on or off - stikliraj oba (Use the Welcome screen i Use Fast User switching)

ma probao sam i to ali mi izbacuje poruku :
Client services for NetWare has disabled the welcome screen and fast user switching. To restore these features, you must uninstall Client Services For Netware

Uvek napiši kako si rešio problem zbog ostalih članova. Kako zbog onih koji su ti pomagali u rešavanju tako i zbog novih članova koji će da otvore novi thread i pitaju isto jer nisu videli kako si rešio problem. ;)

samo sam uninstalirao client services for netware u network conections-u i sve se vratilo na normalu

Nazad
Vrh Dno