Nesto mi ovde nije jasno. U demo verziji pise da igra izlazi novembra 2005, a od njenog review-a na internet-u ni traga, dakle verovatno je odlozena.Znam da bi jos jedna igra sa slicnom tematikom, Torino 2006, trebalo da izadje krajem meseca, i to jedva cekam. Kao sto rekoh,probao sam demo Alpine skiing 2006, i zaista sam odusevljen. Iako postoje samo 2 staze i to obe samo spust, Val Gardena i Wengen, par dana sam ocameo igrajuci. Animacija je odlicna, grafika predivna i vrlo malo zahtevna, a sama dinamika cini igru izuetno zaraznom. Replay voznji izgleda gotovo kao TV prenos, dok su komentari voditelja prepuni duhovitih dosetki i sami po sebi jako zanimljivi. Iako nekom cistuncu moze da izgleda jako prosto, tim pre ako pokusa da uporedi ovako nesto sa pravim iskustvom skijanja, mene je igra na neverovatno fin nacin vratila u vreme Commodore-a 64 i Hyper olympics-u slicnih igara. Fenomenalno iskustvo, koje me je neverovatno osvezilo u ovom sivilu opterecujucih, apokalipticnih i krvavih FPS-a, strategija i igara prepunih sumornih i bolesnih fabula.
No dobro, Alpine skiing 2006 je samo demo,(mada me je i taj demo oborio s nogu), a ono sto mene zanima je kakva je veza ove igre sa Torino-m 2006, jer sam neke video inserte iz ove druge i koliko vidim, ono sto se u Torin-u 2006 tice skijanja vrlo lici, da ne kazem identicno je sa Alpine skiing 2006.
Podaci na internetu su vrlo oskudni sto se obe igre tice, posebno za Alpine skiing,dok Torino 2006 zvanicno ima kao dan izlaska 24.januar. Jel zna neko kada izlazi Alpine skiing 2006 i kao rekoh, kakav je njen odnos sa Torino-m 2006, odnosno da li je i to jedna od igara koja ce da nas zapljusne pred Olimpijadu?
No dobro, Alpine skiing 2006 je samo demo,(mada me je i taj demo oborio s nogu), a ono sto mene zanima je kakva je veza ove igre sa Torino-m 2006, jer sam neke video inserte iz ove druge i koliko vidim, ono sto se u Torin-u 2006 tice skijanja vrlo lici, da ne kazem identicno je sa Alpine skiing 2006.
Podaci na internetu su vrlo oskudni sto se obe igre tice, posebno za Alpine skiing,dok Torino 2006 zvanicno ima kao dan izlaska 24.januar. Jel zna neko kada izlazi Alpine skiing 2006 i kao rekoh, kakav je njen odnos sa Torino-m 2006, odnosno da li je i to jedna od igara koja ce da nas zapljusne pred Olimpijadu?
Poslednja izmena: