Šta je novo?

Alpine HU 9881R

roadracer

Čuven
Učlanjen(a)
26.04.2005
Poena
650
Dakle... kupio bih HU iz naslova. Trenutno imam pioneer DEH-P6700. Iz mog iskustva sa nekim starijim modelima, alpine ima bitno bolji zvuk od pioneera iako ovaj drugi ima mnogo više podešavanja, tako da mi je to primarni razlog za zamenu.

Zanima me da li neko ima iskustva sa konkretnim modelom i gde bi ga bilo najbolje kupiti.

Da li alpine ima neki daljinski koji se kači na volan poput pionirovog cd-sr100 koji imam?

Ne bih se slozio da alpina ima bolji zvuk.Ako slusas navedene modele bez eq-a (flata) primetices da je zvuk identican.Razlika u zvuku sigurno postoji, ali po mom skromnom misljenju nikako u korist jednog ili drugog modela. Moj savet je da se zadrzis na pionner-u jer navedena alpina ima problem sa izbacivanjem diskova (ne svi modeli - zavisi kakve si srece).:smash:

Vidiš... i moj pionir ima taj problem sa izbacivanjem diskova koji je pospešen time što stoji malo nakoso, tj. iznacuje diskove uzbrdo (renault to mnogo voli da napravi...) ali se rešava tako što povremeno očistim one valjkiće koji izbacuju cd.

Međutim, u međuvremenu sam se raspitao i saznao da ne postoji daljinski koji se montira na volan za alpine, a to je nešto na šta sam mnogo navikao, tako da sam odustao od zamene, za sada.

Možda ću uzeti neki bolji pionir, poput DEH-P65.

roadracer, postoje li takvi daljinci zasebno da se kupe? i koji entry level pioneeri ih imaju?

pa ja sam ga zasebno i kupio... mislim da je nov oko 30€, a ja sam našao polovan, a bukvalno kao nov, za pola tih para. ima od tada nekoliko godina.

e sad... mislim da taj daljinski ne dolazi u paketu ni sa jednim modelom. oni daju onaj klasičan daljinski (koji može da služi samo da ti saputnici skaču po živcima :)), a mislim da svi modeli imaju prijemnik za daljinski, ali nisam baš siguran...

Dakle... kupio bih HU iz naslova. Trenutno imam pioneer DEH-P6700. Iz mog iskustva sa nekim starijim modelima, alpine ima bitno bolji zvuk od pioneera iako ovaj drugi ima mnogo više podešavanja, tako da mi je to primarni razlog za zamenu.

Zanima me da li neko ima iskustva sa konkretnim modelom i gde bi ga bilo najbolje kupiti.

Da li alpine ima neki daljinski koji se kači na volan poput pionirovog cd-sr100 koji imam?

Imam ja taj HU u mojim kolima. Odlicno radi u kombinaciji HU 9881R/SPE 13 CS/SWD 1600 sve ALPINE. Ima daljinski klasican da se kupi oko 17-18 eura ali nisam siguran za taj na volanu. E da, kabal za IPOD je 3000 dinara.

Malo slika:

PA100015.jpg

PA100017.jpg

PA100022.jpg

Nazad
Vrh Dno