Šta je novo?

Alpha Protocol

stability je bitan za pucanje u pokretu, recoil kao i u svakoj drugoj igri, koliko puca cimne gore i vrati se u normalan polozaj, nakon pucnja :)

hit poene povecavas ulaganjem poena u toughness

modovi se isplate, ne moras kupovati redom sve koji ti se pojave vec malo pristedis pa kupis neki bolji

http://alphaprotocol.wikia.com/wiki/Alpha_Protocol_Wiki

@dragon age, odigrao izigrao superiska, replay value nula, smorilo stalno silovanje oko emotivnih veza sa npc-evima kao da igram spansku seriju a ne bad ass rpg u krvavom okruzenju... me2 super akciona igrica, rpg veoma slab

Poslednja izmena:
Brayko :S:

ljakse.jpg

stability je bitan za pucanje u pokretu, recoil kao i u svakoj drugoj igri, koliko puca cimne gore i vrati se u normalan polozaj, nakon pucnja :)

hit poene povecavas ulaganjem poena u toughness

modovi se isplate, ne moras kupovati redom sve koji ti se pojave vec malo pristedis pa kupis neki bolji

http://alphaprotocol.wikia.com/wiki/Alpha_Protocol_Wiki

Ah, makes sense za toughness... nisam ni jedan poen kupio pa mi stoji 100-tka. Nisam znao za AP Wiki, sad cu malo da pregledam, hvala.

Mikeov komentar u vezi Brayka:
Ako ga roknete, dobicete njegovu kosulju kao uramljen trofej na zidu. Komentar: "How many gay cheetahs gave their life for this jacket?" LOL

Poslednja izmena:
ja sam odradio prvo rome pa sam u moskvi, kako se prica komplikuje tako je sve bolje i bolje :)

ne stizem da se igram koliko hocu, mada mozda je ovako i sladje :)

Negde sam naisao na mail gde se spominje nekakva sifra Mil4Hunt3r :D

Ja sam prvo rome, pa sam sad u taipeju !

Negde sam naisao na mail gde se spominje nekakva sifra Mil4Hunt3r :D

Dobri su i mailovi koje dobies od Scarlet

Kad joj posaljes mail u vezi Halbechovih manipulacija, nesto otprilike:

"Beware of boring conversations..."

ona ti odgovori:

"Don't worry, half of my job is turning boring stuff into big news. The other half is constant lesbian sex with the other hot photojournalists... Just kidding ;)"

Zavrsih sinoc. Dobra igra, valjda, ali i pored svih tih choices/consequences featuresa, nesto nemam zelju da je obrnem ponovo. Osim ako u skorije vreme ne izbace neki masivan patch ili story-driven DLC (sto cisto sumnjam...)

E kako da pisem scarlet mailove ?

E kako da pisem scarlet mailove ?

Pa moras da nadjes po misijama one kao skrivene dokumente o aferama halbecha itd i onda imas izbor kome ces to da saljes, Scarlet za objavljivanje, samom halbechu kao ucenu ili kao informaciju namenjenu crnom trzistu. Ja sam sve iskljucivo njoj slao i dobijao po 1000 dolara, nisam pokusavao sa ovim drugim. He he totalno nesavrsena i nedoterana igra ali opet zabavna po nekim stvarima koje nudi.

nasao sam, i sad dodem u safehouse i sta sad ?

sednes za kompjuter i citas mailove? u mailovima imas opcije download i reply ... krajnje neobicno zar ne :)

tamo gde kupujes opremu i oruzje imas i opciju da kupujes dodatni intel za predstojece misije

a sta to treba da se patchuje u ovoj igri? ja ni na jedan bug nisam naisao

ok u pocetku je bilo ludenje sa misem, ali posle caprkanja po .ini fajlu ok je sve, malo stucne tu i tamo nista drasticno

neverovatno koliko igra izgleda zastarelo...animacija grafika engine...uzas :zgran:
nije los gameplay ali kako da sebi pogledam u oci posle igranja ovako ruzne igre.:wall: kako da se uzivim u ulogu spijuna kad se baja krece kao sprajt, a tek kad cucne - pozoriste.
deinstaliracu iako nema sta da se igra - ionako svestsko pocinje u cetvrtak :d

a sta to treba da se patchuje u ovoj igri? ja ni na jedan bug nisam naisao

ok u pocetku je bilo ludenje sa misem, ali posle caprkanja po .ini fajlu ok je sve, malo stucne tu i tamo nista drasticno

Za one koji jos nisu presli - SPOILERS:

Nisi imao onu bugchinu kad nakon reloada checkpointa nestanu svi 'botovi' i quest triggeri? Tipa u misiji kada treba da stitis Surkova u ambasadi? To je dosta teska misija: zagines, reloadujes, a ono nema ni Surkova ni onih VCI komandosa...

Meni se desavalo i da se Mike zaglavi na onim catwalkovima u Arabiji, pa trci u mestu kao na pokretnoj traci :D

A tek fajt sa Championchikom... To kod mene nije bio fajt nego "fajt" :D posto je lik stajao kao ukopan na dva metra od mene, ja ga punim chainshotovima u vugla, a on ni prstom da mrdne :p

Isto vazi i za zadnjeg bossa. Ne znam da li je sve ovo do moje verzije, ali to je ona koju kontam da svi ovde imaju, a ne neki r*p ili nesto.

Poslednja izmena:
ne nisam zaista naisao na to :|

nisam je zavrsio mozda ce isplivati nesto pred kraj

Sliiiightly offtopic, izvinjavam se:

Naleteh na ovo Green Zone (2010)

Discovering covert and faulty intelligence causes a U.S. Army officer to go rogue as he hunts for Weapons of Mass Destruction in an unstable region.

Kakav Alpha Protocol vajb covece! :happy:

Downloading...

Vrh Dno