Šta je novo?

Allods Online F2P MMO (kvalitetan*)

smarac

Čuven
Učlanjen(a)
11.09.2004
Poena
660
* ogradjujem se od ovoga to je trenutni utisak

Open beta je u toku, koga zanima .... nek proba

http://en.allods.gpotato.eu/

besplatna igra sa cash shopom (navodno nije potrebno trositi pare .... jer svaki item u igri moze da se nabavi i bez kupovine kroz cash shop)

Lici na WoW classic, mada po meni malo bolja celokupna atmosfera .... ali jos treba da se sredi malo.

Napomena .... likovi iz Open bete se nece brisati .... tj to ce biti vas lik kad krene live.

Ako neko ima neka pitanja nakon pregleda sajta .... youtube filmova ... foruma i slicno .... nek postavi pokusacu da odgovorim.

Dosadno, smarac, dosadno. Igra i nema neku atmosVeru, jeste interesantan mix fantasy i steampunk ali nije atmosferično. To za cash shop verovatno neće biti tako ako je suditi prema US verziji ali opet, ne verujem da će biti kao u Runes of Magicu (tamo je baš loš/skup sistem). Jedino što je dobro u Allodsu jeste domaći guild Toxic koji značajno podiže kvalitet igre jer je pun kvalitetnih ludaka :). Sama igra kao igra nije ništa specijalno.

PvP bi trebao biti ok ali su iskrsle OP klase pa je i to pod znakom pitanja.

ah sorry mogu moderatori da gase ovu temu ... gledao sam ovih dana ali nisam video tvoju temu ...

lol sad vidim :) umrla ti tema ..... sto ne osvezavas sa informacijama ako hoces da ti tema bude aktuelna.

Sto dosadno meni su questovi bas zanimljivi, i atmosfera nije losa :) sto se tice cash shopa ... meni do sad nista nije trebalo odatle :) videcemo.
Toxic .... sta znam ... koliko vidim ljudi koji su bili unutra pljuju .... ja sam bio tamo zadnji dan closed bete ... posle toga nista nisu napisali na forumu koga da cimamo za poziv u open beti .... sto je po meni smesno .... jednom sam iscimao nekog lika koj je rekao ... da ce reci GMu da zove ... i to je to.
Nit sam ih video okolo ... niti bilo sta :) a ionako ... mnogo nasih ljudi na jednom mestu je retardirano, jer smo generalno ocajni igraci.

Poslednja izmena:
Ma imaju one neke bočice/parfermi što dižu neke atributte mada to možeš i preko daily kvestova ali je smorrr tako raditi.

Mada ja nisam puno igrao, nisam ni daleko odmakao valjda lvl 15 ili tako nešto, možda kasnije bude dosta zanimljivije. Što se tiče Toxica to je ekipa Balkanije iz Runes of Magic uglavnom a tu je bilo super likova. Mada ja sam u RoM pravio stalno haos i svađe u klanu i pljuvao i tako...:)

da imaju bocice ... mozes preko daily questova a mozes i preko auction house-a :) ja npr trenutno nemam problem sa parama ... da nisam odsustvovao mesec dana sad bi bio max lvl i pun para, ***, ovako sam skoro 29 .... i imam 200g + 50ak u aukcijama

Nazad
Vrh Dno