Šta je novo?

All rights reserved? [javi se ZoNi!]

ma, jok! nisam ja napravio onu naslovnu stranu na mom sajtu - to je FREE template koji sam i ja skinuo sa weba! Hteo sam da napravim nesto slicno, ali nisam imao vremena, pa sam onda ubacio ono (mada se meni ne svidja, ali mi je veoma zanimljivo!)

u novoj verziji ZoNi.Web!-a (2.0), koji sada radim, nece vise biti te naslovne strane...

[jedino sto sam ja bolje primenio taj template - onaj lik ga je skroz unistio!]

aaaaaaaaaa... ok ondaK. :D

plagijatoru, ja vidim poznati mi taj dizajn :)

he, he... ma, najveca fora: jedno hrvatsko ministarstvo je taj template koristilo skoro godinu dana. ja onda posaljem mail njihovom webmasteru, a on kaze da to nije istina i da je to njegov originalni rad! i posle 3 ili 4 dana promene ceo izgled sajta :D ma, ludnica!

(uzgred, bilo je onih koji su sa mog sajta skidali celu Malu Web Skolu, i onda je stavljali na svoj sajt kao svoje delo - samo sto sam ja svuda redom stavljao oznaku ZoNi.Web, i to pisanu na razne nacine, pa je tesko ukloniti pomocu find&replace :p )

Zoni jel bi mozda mogao da mi poshaljesh zipovanu verziju Male Web Shkole?

Ono, da se ne cimam da otvaram svaku stranu pa da sachuvavam i tako... :)

P.S. ne treba mi da stavljam na moj sajt, nego da bih nauchio neshto :)

poz

Jaoj nisam ni provalio onaj link na pochetku da moze da se skine zasebno... pa sam ti zato trazio...

Hvala u svakom sluchaju...

<edit> e sad sam probao da skinem, ispunio onaj formulad, kliknuo download i nece nishta... ajde ako ti nije problem da mi poshaljesh na [email protected]
Hvala :)
</edit>

A ja mislio da ZoNi zna neshto...:D:D:D
Shalim se naravno...Stvarno sve pohvale za malu WEB shkolu...Odlichno odradjeno...

Nazad
Vrh Dno